14.000 TL'ye hazır sistem önerisi

botaga

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese öncelikle iyi günler. Kendime RPG, Fortnite LoL tarzı oyunlarda oynatabilecek bir PC toplamak istiyorum ama bütçe çok kısıtlı. Kendim toplamaya cesaretim yok. Hazır sistem olarak önerebilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba herkese öncelikle iyi günler. Kendime RPG, Fortnite LoL tarzı oyunlarda oynatabilecek bir PC toplamak istiyorum ama bütçe çok kısıtlı. Kendim toplamaya cesaretim yok. Hazır sistem olarak önerebilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Eğer parçaları alıp bir bilgisayarcıya toplattırırım dersen veya ikinci el hazır sistem alırım dersen bi kaç öneride bulunabilirim.

Eğer parçaları alıp bir bilgisayarcıya toplattırırım dersen veya ikinci el hazır sistem alırım dersen bi kaç öneride bulunabilirim.
Çok özür dilerim 1 saat yazım yanlışı yaptığım için ban yedim mesajada dönemedim tabi açığım bulunabilirsiniz. (elimde ram slotu bozuk a520m a pro anakart bulunmakta tek slot ram kullanıyorum onu ekleyebilirim sisteme)

Bir çılgınlık yapıp bu sistemi alsam nasıl olur arkadaşlar?

Çok özür dilerim 1 saat yazım yanlışı yaptığım için ban yedim mesajada dönemedim tabii açığım bulunabilirsiniz. (elimde RAM slotu bozuk A520M a Pro anakart bulunmakta tek slot RAM kullanıyorum onu ekleyebilirim sisteme)

Bir çılgınlık yapıp bu sistemi alsam nasıl olur arkadaşlar?

Bugün İtopya karne indirimleri başlayacak oraya da bir bak istersen başlayınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı