14.000 TL'ye monitör önerisi

le0nst4r

Femtopat
Daha fazla  
2K bir monitör arıyorum, bütçem 14.000 TL.
Şu an bu modeli düşünüyorum, bir tavsiyeniz var mı? Genelde FPS oyunları oynarım.

LG UltraGear 27GR83Q-B 27” 240 Hz 1 ms HDMI 2.1 IPS QHD siyah Gaming monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
ViewSonic VX2758A-2K-Pro 27" IPS 1ms 185Hz ve ASUS TUF Gaming 27" IPS 1ms 280Hz HDMI modellerini de gözden geçirebilirsiniz.

Çoğunlukla FPS mi oynuyorsunuz, yoksa FPS–hikâye karışık mı?

2K bir monitör arıyorum, bütçem 14.000 TL.
Şu an bu modeli düşünüyorum, bir tavsiyeniz var mı? Genelde FPS oyunları oynarım.

LG UltraGear 27GR83Q-B 27” 240 Hz 1 ms HDMI 2.1 IPS QHD siyah Gaming monitör.
G’nin bu modeli de iyi. Bir arkadaşım kullanıyordu. Ancak aldığı günün ardından ekranında beyaz beyaz çizgiler çıkıp kayboluyordu. 1-2 dakika aralıklarla böyle bir sorun yaşanıyordu.

İhtimalle bize hatalı, sorunlu geldi. İade ettik, sorun çözüldü.

Bir de monitörün HDR desteği çok düşük. 400 DisplayHDR var ama yine de FPS oyunları için ideal bir monitör olabilir. Benim yorumuma göre.

ViewSonic VX2758A-2K-Pro 27" IPS 1ms 185Hz ve ASUS TUF Gaming 27" IPS 1ms 280Hz HDMI modellerini de gözden geçirebilirsiniz.

Çoğunlukla FPS mi oynuyorsunuz, yoksa FPS–hikâye karışık mı?

G’nin bu modeli de iyi. Bir arkadaşım kullanıyordu. Ancak aldığı günün ardından ekranında beyaz beyaz çizgiler çıkıp kayboluyordu. 1-2 dakika aralıklarla böyle bir sorun yaşanıyordu.

İhtimalle bize hatalı, sorunlu geldi. İade ettik, sorun çözüldü.

Bir de monitörün HDR desteği çok düşük. 400 DisplayHDR var ama yine de FPS oyunları için ideal bir monitör olabilir. Benim yorumuma göre.
fps hikaye karisik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı