14.000 TL'ye sistem önerisi

Hocam son bir şey sormak istiyorum da bu toplayacağım sistem kaç watt PSU ister? İleride ekran kartı taksak, mesela RX 6600 taksak?
Not. Bu PSU'ya hiç ısınamadım daha fiyat performans olarak ne alabiliriz? Yukarıda belirttiğim gibi ekran kartıyla beraber önerinizi bekliyorum.
Rtx 4060 rtx 5070 falan takabilirsin. Toplayacağın sisteme 500w da yeter 600w hem ucuza gelir.

Soğutucu güzel. Fiyatı ucuz ama inanın bende de var o marka soğutucudan. Gayet güzel soğutuyor. Hem de eski nesil i7 işlemciyi.

Soğutucuya lafım yok hocam sadece anakart ile PSU beni düşündürüyor.
Onun dışında aklımı kurcalayan bir şey yok
Bu sistemi 18 yaşında bir çocuğa topluyorum da bütçe sınırlı o yüzden mecburen F/P olanları arıyorum ama herhalde bu sistemi toplayacağım mesajlarınız için teşekkürler iyi geceler.

Soğutucuya lafım yok hocam sadece anakart ile PSU beni düşündürüyor.
Onun dışında aklımı kurcalayan bir şey yok.
Bu sistemi 18 yaşında bir çocuğa topluyorum da bütçe sınırlı o yüzden mecburen F/P olanları arıyorum ama herhalde bu sistemi toplayacağım mesajlarınız için teşekkürler iyi geceler.

Anakart çok sorun çıkarmaz. BIOSTAR, ASRock, ASUS, Gigabyte, MSI bunlar alınabilecek markalar. Ama PSU konusunda dikkatli davranmakta fayda var. İlk zamanlar sorun çıkarmıyor zaten genelde. Birkaç ay kullandıktan sonra verdiği güç etikettekini yansıtmamaya başlıyor ve sürekli kilitlenme sorunu yaşatıyor. Almışken 500-1.000 TL daha fazla verin sağlam bir PSU alın.
Sonuçta 40.000 TL yi ona emanet edeceksiniz. (ekran kartıyla birlikte)

Son düzenleme:
Anakart çok sorun çıkarmaz. BIOSTAR, ASRock, ASUS, Gigabyte, MSI bunlar alınabilecek markalar. Ama PSU konusunda dikkatli davranmakta fayda var. İlk zamanlar sorun çıkarmıyor zaten genelde. Birkaç ay kullandıktan sonra verdiği güç etikettekini yansıtmamaya başlıyor ve sürekli kilitlenme sorunu yaşatıyor. Almışken 500-1.000 TL daha fazla verin sağlam bir PSU alın.
Sonuçta 40.000 TL'yi ona emanet edeceksiniz. (ekran kartıyla birlikte)

Kasa olarak bunu almayı düşünüyoruz 3K ya sizce mantıklı mı?

Kasa olarak bunu almayı düşünüyoruz 3K ya sizce mantıklı mı?

Vento kasalarda bildiğim kadarıyla FSP marka PSU bulunuyor. Bu kasada da eğer FSP marka ise alınabilir. Güvenilirlik olarak FSP markası iyidir. Üzerinde yazan değer neyse onu verir. Bileşenleri de ortalamanın üzerindedir.

Ağır oyunlar oynamıyorsan Ryzen 5 7600'lü sisteme sonra ekran kartı alırsınız.

Hocam böyle 15k yapıyor elinizde kasa var mı bilmiyorum eğer ki yoksa uzay montaj kullanın şimdilik.

Başkan sence şu an böyle bir şey yine yapılır mı 2.elde. 5200TL'ye var 7600X ve 7600 ne dersin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı