Sistemi sadece oyun amaçlı mı kullanacaksınız?Bu ekran kartı ile kasa ne kadar götürür beni hocam
Sistemden beklentiniz nedir?
Sistemi sadece oyun amaçlı mı kullanacaksınız?Bu ekran kartı ile kasa ne kadar götürür beni hocam
Sistemi sadece oyun amaçlı mı kullanacaksınız?
Sistemden beklentiniz nedir?
Bu oyunlar için fazlasıyla yeterli hocam.Sadece birkaç oyun PUBG FPS Metin2 falan ötesi yok yani
Monitör de eminmisiniz farklı bir öneriniz daha varmıdırBu oyunlar için fazlasıyla yeterli hocam.
6650 XT nin 1080P de hala eli güçlü.
Hayır yok,3-3.5K fiyat bandında en iyi monitör.Monitör de eminmisiniz farklı bir öneriniz daha varmıdır
Hocam kasa için siteye erisemiyorum site güvenilir miHayır yok,3-3.5K fiyat bandında en iyi monitör.
Yaklaşık yarım saattir sorun var sitede, düzelmesini bekleyin.Hocam kasa için siteye erisemiyorum site güvenilir mitehlike vs diyor
Tamam teşekkür ederimYaklaşık yarım saattir sorun var sitede, düzelmesini bekleyin.
Stok tükenebilir.
Hocam konu ile alakasız bizim bir bilgisayarimiz da var özelliklerini tam olarak bilmiyorum ama monitör LG marka Tv hdmı kablosunu takıyorum TV kasayı görüyor ama ekran gelmiyor güç tasarrufu moduna geçiyordu kabloyu tak çıkar yapiodum defalarca geliodu ekran bugünlerde tekte açılıyor ve 1 dakika sonra kendiliğinden kapanıp birdaha açılmıyor sorun neyden kaynaklı olabilirYaklaşık yarım saattir sorun var sitede, düzelmesini bekleyin.
Stok tükenebilir.
Bu sorun için ayrı bir konu açmanız daha iyi olur.Hocam konu ile alakasız bizim bir bilgisayarimiz da var özelliklerini tam olarak bilmiyorum ama monitör LG marka Tv hdmı kablosunu takıyorum TV kasayı görüyor ama ekran gelmiyor güç tasarrufu moduna geçiyordu kabloyu tak çıkar yapiodum defalarca geliodu ekran bugünlerde tekte açılıyor ve 1 dakika sonra kendiliğinden kapanıp birdaha açılmıyor sorun neyden kaynaklı olabilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.