14.000 TL'ye tablet önerisi

işcan

Centipat
Merhaba, ders için tablet arıyorum, ara sıra dizi film izlemek için de kullanabilirim. Bütçem 14.000 TL. Ders için kullanacağımdan kalem olması zorunlu.

15.000 civarlarında bir de kalem alınca bütçemi iyice aşıyor.

15.000 civarlarında bir de kalem alınca bütçemi iyice aşıyor.

O kısmı görmemişim affedersin.

Ders çalışacağın için ekran oranının biraz tombul olması gerekiyor ve seçenekler çok daralıyor. Ancak bütçene uygun olarak Tab S9 FE alabilirsin ya da Poco Pad de diğer alternatiflerden biri, kalem desteği mevcut. Ekran oranları videolar için idealken PDF'ler için iPad'in gerisinde. Yine de kullandıkça alışırsın, çok da dert değil.

Kalemi 4.000 TL oriijnal.

Ben Logitech Crayon aldım 2 bin TL civarına gayet de güzel. Hala daha bütçeyi aşıyor ama alternatif, güvenilir markalar da mevcut.

Orijinal olmayanlar da var evet hocam. Ama iPad 10'un ekranı biraz fazla ses çıkarıyor bir de tak tak o da eksi benim için. Fiyatında güç olarak rakipsiz ama kalite olarak biraz düşük.

Orijinal olmayanlar da var evet hocam. Ama iPad 10'un ekranı biraz fazla ses çıkarıyor bir de tak tak o da eksi benim için. Fiyatında güç olarak rakipsiz ama kalite olarak biraz düşük.
Ben de kullanırken ses çıkarıyor ancak kağıda yazsan onun sesinden kamaşacak insanlar da var. Ben öyle ufak detaylara takılmıyorum çünkü o kadar param yok. Tablet akıcı olduğu sürece sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…