Kalemi 4.000 TL oriijnal.iPad 10 al
Bence de. Daha düşük bütçem var dersen S9FE 6/128 var 12.5K mı ne. Ama 8/256 daha iyi. İkisi de götürür ama 2 GB fazla RAM iyidir.S9FE olabilir Xiaomi tabletlere de bakabilirsin.
15.000 civarlarında bir de kalem alınca bütçemi iyice aşıyor.
Kalemi 4.000 TL oriijnal.
Orijinal olmayanlar da var evet hocam. Ama iPad 10'un ekranı biraz fazla ses çıkarıyor bir de tak tak o da eksi benim için. Fiyatında güç olarak rakipsiz ama kalite olarak biraz düşük.O kısmı görmemişim affedersin.
Ders çalışacağın için ekran oranının biraz tombul olması gerekiyor ve seçenekler çok daralıyor. Ancak bütçene uygun olarak Tab S9 FE alabilirsin ya da Poco Pad de diğer alternatiflerden biri, kalem desteği mevcut. Ekran oranları videolar için idealken PDF'ler için iPad'in gerisinde. Yine de kullandıkça alışırsın, çok da dert değil.
Ben Logitech Crayon aldım 2 bin TL civarına gayet de güzel. Hala daha bütçeyi aşıyor ama alternatif, güvenilir markalar da mevcut.
Ben de kullanırken ses çıkarıyor ancak kağıda yazsan onun sesinden kamaşacak insanlar da var. Ben öyle ufak detaylara takılmıyorum çünkü o kadar param yok. Tablet akıcı olduğu sürece sıkıntı yokOrijinal olmayanlar da var evet hocam. Ama iPad 10'un ekranı biraz fazla ses çıkarıyor bir de tak tak o da eksi benim için. Fiyatında güç olarak rakipsiz ama kalite olarak biraz düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.