14.1.2019 ikinci ise basliyorum

Olayı çözdüm galiba. Boş vakitten dolayı sıkıldığınız için bizi kıskanıyorsunuz değil mi? Bizde ne güzel sıkılmaya fırsat yok, fıstık gibi! Kıskanma sizin de olur, oluyormuş nitekim. Allah vermiş işte!

Ayrıca 2-3 euroya kıyma mı alınır, şöyle en pahalısından olacak ki, ucuz yer aramaktan sıkılmaya fırsat bulamazsınız yeminler. Diğer tüm gıdalar daha pahalı olsa, sıkılmazsınız valla!

Mesela pazarda 2-3 tur atsan, ucuz mal aramaktan sıkılmak diye bir şey kalmaz, hem spor olur!
Almanya ruhsuz diyorlardı da inanamıyordum, doğruymuş demek ki!

Olayı çözdüm galiba. Boş vakitten dolayı sıkıldığınız için bizi kıskanıyorsunuz değil mi? Bizde ne güzel sıkılmaya fırsat yok, fıstık gibi! Kıskanma sizin de olur, oluyormuş nitekim. Allah vermiş işte!

Ayrıca 2-3 euroya kıyma mı alınır, şöyle en pahalısından olacak ki, ucuz yer aramaktan sıkılmaya fırsat bulamazsınız yeminler. Diğer tüm gıdalar daha pahalı olsa, sıkılmazsınız valla!

Mesela pazarda 2-3 tur atsan, ucuz mal aramaktan sıkılmak diye bir şey kalmaz, hem spor olur!
Almanya ruhsuz diyorlardı da inanamıyordum, doğruymuş demek ki!
Sentetik mi selülozik mi?

Sentetik mi selülozik mi?
Yerli malı, A ile başlayan bir markası var, bordan üretiliyormuş galiba. Tavsiye ederim, çok güzel duygu yaşatıyor, kullanınca kanatlanıyorsun.

Fazla et yemekten, fazla protein aldığını düşünerek, kendini kaslı falan göstertiyor, çok güzel bir ürün 1 numara yeminle.

Maddi durumumun iyi oldugunu hicbir yerde söylemedim :) Kendi zeytinyagiyla kavrulan bir insanim.
Vallahi is istir, tuvalat de temizlerim, hammallik da yaparim. Is olsun, isin hakki yani karsiligi verilsin. Mesele bu :)

Abi neden normal yağ değil de zeytin yağı? Biz de zeytin yağı üretiyoruz bu ara da. :D

Abi neden normal yağ değil de zeytin yağı? Biz de zeytin yağı üretiyoruz bu ara da. :D

Zeytinyagini cok severiz ailecek günlük tüketiriz. Ucuz olsa da kizartmalarda da kullansak :)
Gerci ona da para vermiyoruz kayinbabamin dönüm dönüm zeytinlikleri var Manisa'dan getirtiyoruz :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı