Biraz önce YouTube'da yuki Mojito'nun videosunu izledim. Arora cappicino motora aşırı derecede benzettim özellikle sele kısmını ve ön tarafını. Jantlar 1E1 aynı zaten. Sanırım aynı banttan veya aynı kalıpdan çıkartılıyor motorlar. Bununla beraber 80CC'ye çevirme işleminiz hangi süreçten geçti sadece piston mu değişti yoksa üst kapak ve bagalarda değişiyor mu? Yeni bir piston taktıktan sonra dişli oranları değiştirilmeli mi sonuçta daha yüksek güç gelecek ve bu dişlilerin çaplarını değiştirmeye gerek var mı? Amacım evimden işime gitmek benim de sizin gibi pazar günleri de pazar alışverişine gideceğim olan bu aslında. Ara sıra da kafamı dinlemek için sahil kenarına kadar eşlik etsin beni istiyorum. Hem ekonomik hem ihtiyacı karşılayan bir araç olacak. 70-75 oldukça güzel hızlar. Benim için çokça yeterli aslında. Tork kısmı daha önemli ama buna istinaden çünkü yaşadığım şehir çok iyi olmayan yollar ve bol bol yokuşlar içeriyor. Bozuk yollarda sürekli dur kalk esnasında ivmelenmesi iyi. Yokuşta da takılmadan en azından 30-40 km hızlara olabildiğince erken ulaşması benim için avantaj olur.