14 bin TL civarında Adobe programları için AMD işlemcili laptop önerisi

Bütçe
15.000
Sırf stabilite için kalite, ekran boyutu, klavye, FreeSync gibi farkları göz ardı etmek mantıklı değil.
Kaliteleri pek farklı değildi, bugün GP66 ile Legion'a göz attım. Aynı materyaldir diye düşünüyorum. Legion'un klavyesi muhteşemdi, GP'ninkide iyiydi ancak. Freesync Legion'da da var, ama MUX ile gidiyor. Pek artısı yok. Ekran boyutuna bir şey diyemiyorum, öznel çünkü.

l340 gtx1650 var elimde memnun değilim 2 seneye yakın zamandır kullanıyorum tekrar tercih etmeyi düşünmüyorum.
Hocam aynı laptop bende de var. Hiç bir sıkıntısı da yok. Zaten IdeaPad serisi ile Legion farklı. Legion çok daha kaliteli.
Ben olsam Legion alırdım ama.

Hocam aynı laptop bende de var. Hiç bir sıkıntısı da yok. Zaten IdeaPad serisi ile Legion farklı. Legion çok daha kaliteli.
Hocam piyasada yok mu ya legion bulamadım.

Kaliteleri pek farklı değildi, bugün GP66 ile Legion'a göz attım. Aynı materyaldir diye düşünüyorum. Legion'un klavyesi muhteşemdi, gp'ninkide iyiydi ancak. FreeSync Legion'da da var, ama MUX ile gidiyor. Pek artısı yok. Ekran boyutuna bir şey diyemiyorum, öznel çünkü.

Vatan da baktınız galiba hocam. Kalite olarak bence Alpha daha iyi, en azından metal bir bölümü var.

Hocam birkaç arkadaş daha önerdi MSI Alpha'yı AMD işlemcilerinin render ve soğutma konusunda Intel'e göre daha iyi çalıştığını duydum fakat bu laptopun neden bu kadar iyi dendiğini anlamadım.

Kaliteleri çok iyi, ayrıca tüm AMD teknolojilerini barındırıyorlar.

Hocam aynı laptop bende de var. hiçbir sıkıntısı da yok. Zaten Ideapad serisi ile Legion farklı. Legion çok daha kaliteli.

Sende mi brütüs? Sende mi Legion?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı