14 bin TL televizyon önerisi

Onvo alınmaz.

2K fark var eğer alabilirseniz bu televizyon süper.

Tavsiye modeller bunlar. İllaki bu sitelerden alın demiyorum. Ucuzu neredeyse oraya😂.

@Dushh Öncelikle Onvodan uzak durun hocam. Netflix lisansı yok. Kolpadan TV yapmışlar.

@rully13k Hocam attığınız Samsung TV stokta yok. Piyasa da satan da yok gibi neredeyse. LG'ye gelirsek Benim birçok tanığım garanti bittikten sonra ekranın morlaşması sorunundan muzdaripti. Adını unuttum şimdi de sorunun. Ama tamiri çok maliyetli bir şey değildi.

@Dushh öncelikle Onvo'dan uzak durun hocam. Netflix lisansı yok. Kolpadan TV yapmışlar.

@rully13k hocam attığınız Samsung TV stokta yok. Piyasa da satan da yok gibi neredeyse. LG'ye gelirsek benim birçok tanığım garanti bittikten sonra ekranın morlaşması sorunundan muzdaripti. Adını unuttum şimdi de sorunun. Ama tamiri çok maliyetli bir şey değildi.

Hocam belki mağazalarda vardır internette yoktur az bakarsanız iyi olur. LG için de içiniz rahat etmez diye almayın bence o zaman.

Hocam Hz rahatsız eder mi PS5'i bağlayıp kullanabilirim bazen görüntüde yırtılma oluyormuş diyorlar 43 incden sonra doğru mudur?

Sizce 14K vermeyip bunu alsak idare eder mi zaten anneannem falan izler ben işten gelince PS5 falan oynarım diye düşünüyorum biraz uzanıp https://www.akakce.com/televizyon/e...i-android-smart-led-tv-fiyati,1956468989.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı