Alınır mı? Önerisi olan? Bütçem 14000.
Ekran boyutu tercihiniz nedir?
Alınır mı? Önerisi olan? Bütçem 14000.
@Dushh öncelikle Onvo'dan uzak durun hocam. Netflix lisansı yok. Kolpadan TV yapmışlar.
@rully13k hocam attığınız Samsung TV stokta yok. Piyasa da satan da yok gibi neredeyse. LG'ye gelirsek benim birçok tanığım garanti bittikten sonra ekranın morlaşması sorunundan muzdaripti. Adını unuttum şimdi de sorunun. Ama tamiri çok maliyetli bir şey değildi.
@rully13k konuyu ben açmadım hocam. Açan arkadaş baksın ona göre karar verir.
Hocam Grundig alabilirsiniz bu bütçeye yerli ürünler oluyor daha çok yerli malı diye ön yargınız olabilir. Bende 2021 yılında almıştım 58 ınç. Sorun yaşamadım.
Bu 55GHU8000 15700TL.
Bu da 55GHU7000 14700TL.
Yerli ürün istemezseniz bütçenizi yükseltip arkadaşın attığı LG'ye bakabilirsiniz.
Hee pardon.
@rully13k konuyu ben açmadım hocam. Açan arkadaş baksın ona göre karar verir.
Hocam Grundig alabilirsiniz bu bütçeye yerli ürünler oluyor daha çok yerli malı diye ön yargınız olabilir. Bende 2021 yılında almıştım 58 ınç. Sorun yaşamadım.
Bu 55GHU8000 15700TL.
Bu da 55GHU7000 14700TL.
Yerli ürün istemezseniz bütçenizi yükseltip arkadaşın attığı LG'ye bakabilirsiniz.
Iki TV'de 55 inç.
Etmez.Hocam Hz rahatsız eder mi PS5'i bağlayıp kullanabilirim bazen görüntüde yırtılma oluyormuş diyorlar 43 incden sonra doğru mudur?
Sizce 14K vermeyip bunu alsak idare eder mi zaten anneannem falan izler ben işten gelince PS5 falan oynarım diye düşünüyorum biraz uzanıp Peaq 50FMN403 4K Ultra HD 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.