14 bin TL'ye 2. el notebook önerisi

Hala önerileri bekliyorum.
3050 Asus Rog 18K civarına bulunabiliyor. Aşırı kaliteli kasası var G513 serisi ekran kalitesi ve hoparlörü de tüm kasanın metal olması da ön planda. Msi Thin serisi alma. Tuşların hissiyatı ve hoparlörün boğukluğu ekran kartının wattage'inin düşük olması tercih edilebilirliğini yok ediyor. Asus tuf alabilirsin kasası baya sağlam. Ayrıca ekran ve tuş hissiyatı da gayet iyi. Tuşların basımı çok rahat ama çoook uzun kullanımda rog ve tuflarda silinme olabiliyor. Öyle bir kaç ay değil 3-4 yıllık kullanımlarda. Casper, Lenovo, Monster'a hiç yanaşma derim açıkçası. Çok çok ucuzsa alınabilir onun dışında alma. Atıyorum pazarlıkla 12-13'e 3050 buldum yapıştır. Ama yerinde olsam ve uzun vade de sağlam cihaz olsun diyorsan 4800H 100W 3050 ekran kartına sahip Asus Rog alırdım. Öncelikle aceleci davranmazdım yeni ilanları kovalardım. 14-15K'ya 3050 tuf'ta bulursan alabilirsin 18K civarına Asus Rog'ta alabilirsin emin ol 18-19K'ya aldığın Rog, 3060'lı hatta 4050-4060'lı çoğu laptoptan daha fazla keyif verecektir. Rog alacaksan özellikle yurt dışı cihazları almaya çalış klavyesi bir eksi gibi olsa da yd cihazların ekran ve hoparlör kalitesi TR'ye sunulan cihazlardan çok daha iyidir. 1650 Rog'larda çıkacak karşına ama onlara pek yönelme 1650 ölü bir kart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı