Arkadaşın başına gelen olay kötü, konuya gelen mesajlar daha kötü. Konu sahibine biraz merhamet gösterebilirdiniz bence.
Ama gerçekten de iyi oldu diyebiliriz, artık körü körüne fanboyluğu bırakmışsındır bence. Birisi bile kötü olduğunu dile getiriyorsa kulak verin. Bir sonraki PSU'nuz hayırlı olsun.
Yüzde yüz trol konu. Net. Az önce FSP alırım diyordun, şimdi önermeyin o da patlıyor diyorsun. Ben ciddiye almıyorum bu konuyu. Genel olarak da trol birine benziyorsun zaten.
Hocam trol konuysa da yeter artık bu kategoride açmayın. Kimse burada eğlenme aracı değil. Yanlış anlaşılmasın son zamanlarda çok fazla trol konu ile karşılaştım. İnsanı yoruyor artık. Sözüm buradakilere değil. Trol konu açanlara
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ya FSP alın ya da az önce attığım PSU'nun 550W olanını alın bu ikisi iyidir. Sisteminizi yazmamışsınız 550W yeter mi bilmiyorum. Ancak yetiyorsa alabilirsiniz.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.