14 gün dolmadan PSU bozuldu

Arkadaşın başına gelen olay kötü, konuya gelen mesajlar daha kötü. Konu sahibine biraz merhamet gösterebilirdiniz bence.

Ama gerçekten de iyi oldu diyebiliriz, artık körü körüne fanboyluğu bırakmışsındır bence. Birisi bile kötü olduğunu dile getiriyorsa kulak verin. Bir sonraki PSU'nuz hayırlı olsun.

Yüzde yüz trol konu. Net. Az önce FSP alırım diyordun, şimdi önermeyin o da patlıyor diyorsun. Ben ciddiye almıyorum bu konuyu. Genel olarak da trol birine benziyorsun zaten.

Hocam trol konuysa da yeter artık bu kategoride açmayın. Kimse burada eğlenme aracı değil. Yanlış anlaşılmasın son zamanlarda çok fazla trol konu ile karşılaştım. İnsanı yoruyor artık. Sözüm buradakilere değil. Trol konu açanlara

İyi bari, trol değil.
FSP Hydro k alabilirsin.

İade olursa bütçem 500 TL.

İade olursa bütçem 500 TL.

Ya FSP alın ya da az önce attığım PSU'nun 550W olanını alın bu ikisi iyidir. Sisteminizi yazmamışsınız 550W yeter mi bilmiyorum. Ancak yetiyorsa alabilirsiniz.

Linki yine bıraktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı