Steam 14 gün iade sınırını geçen oyun iade edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar, Steam 2 Kasım'da aldigim oyunu iade edebilir miyim? 1 saat oynadım, 14 gün sınırını geçip iade eden oldu mu?
Edilebilir, şansınızı deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır 2 saat oynanmış ve 14 günü geçen oyun kesinlikle iade edilmeyecektir. (denendi)
Yanlış bilgilendirme, daha önce 1 aylık oyunlar iade edildi vs. vs. bu onayı bot vermez görevli verir. Düzgünce açıklarsan iade oluyor.

Neden, iade edilen oyunların tekrar alınması yasak mı?
3 kez iade edip tekrar alan vs. var alsında. Arkadaş biraz atmış.

Ciddi bir sebep olduğunda iade alabiliyorlar. 14 günden sonrası için inisiyatif diyelim. Oyunu hiç açmadıysan ve yüzüne bakmadıysan bir insiyatifle kabul edebiliyorlar. Ben açıklamaya ciddi optimizasyon sorunları var, oynanılamaz bir oyun demiştim. Cidden sıkıntılı oyundu ve süresi geçmesine rağmen kabul edildi.

Yanlış bilgilendirme, daha önce 1 aylık oyunlar iade edildi vs vs, bu onayı bot vermez görevli verir. Düzgünce açıklarsan iade oluyor.

Steam'in resmi kaynaklarında 14 gün ve 2 saat kuralı vardır. Sizin dedikleriniz sadece istisna. Resmi olarak 14 gün ve 2 saati geçen oyunlar iade alınmayacaktır.

İyi bir açıklama yazarak deneyin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…