14 Haziran CS2 betası kaydı verildi

bunno637

Hectopat
Daha fazla  
Ben çok uzun zamandır CS serilerini oynadım rankım kartal oldu ama 14 Haziran CS:GO'ya girdiğimde sol yukarıda sınırlı beta daveti yazıyordu. Bastım yükledim 17'GB biraz botlarla maç atayim dedim çok kötü geldi mekanikler grafikler en yüksek olduğu halde kötü geldi. Gölgelendirmeler hiç hoş durmuyor mekanikler biraz değişmiş bu arada 1660 Super Ryzen 5 4500 en yüksek 150 alıyordu siz nasıl buldunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu deneyimlemedim ama fps için çok kötü denemez, Grafikler en yüksek olduğu halde dediğinize göre. Heycanla bekliyorum cs2 yi belki sonu hüzünle biter ama heycanlıyım.

Ben oyunu deneyimlemedim ama FPS için çok kötü denemez, grafikler en yüksek olduğu halde dediğinize göre. Heycanla bekliyorum CS2'yi belki sonu hüzünle biter ama heyecanlıyım.

FPS konusu düzetmişler diğebilirim ama mekanikler sanki ağırlaşmış gibi geldi ama hayal kırıklığına uğradım.

5900 saat, supreme rank, 1900 galibiyet, bir o kadar malubiyet. 20 tane madalya ve coin.
+45.000 oyun içi harcama, +150k envanter, 125 level steam hesabı. Benzer istatistiklerde arkadaşlarım var onlara da düşmüyor, şans işi ya. Betadan umudumu kestim çıkışını bekleyeceğim.

5900 saat, supreme rank, 1900 galibiyet, bir o kadar malubiyet. 20 tane madalya ve coin.
+45.000 oyun içi harcama, +150k envanter, 125 level Steam hesabı. Benzer istatistiklerde arkadaşlarım var onlara da düşmüyor, şans işi ya. Betadan umudumu kestim çıkışını bekleyeceğim.

Envanter vs veya ranka bakmıyor rastgele olarak dağıtılıyor ama çoğunlukla gördüğüm yeni Prime alınan hesaplara verdiler ilk başta oynama süresi 100 saat altı olan kişilere geldi hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı