14 Ping yüksek mi?

erdiozgor

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Speedtest sonucumda ping 14 çıkıyor. Türk Telekom kullanırken 7-8-9 falan çıkıyordu. Şu an da aktif olarak Millenicom kullanıyorum. Online oyunlar oynadım hiçbir sorun yaratmıyor gayet güzel iki gün oldu abone oldum gayet memnunum. Ama Türk Telekom’un altyapısını kullanıyor iken nasıl pingler farklı olabilir?

Herkes evde sokağa çıkma yasağı olduğu için düşüneceğin gibi internet kullanıcısı arttı bu normal az bile

14 ping çok iyi bir sonuc ping ne kadar düşük olursa o kadar iyi ve 20 ping e kadar sorun yok 20-80 arası ciddi bir sorun olmuyor hatta neredeyse her oyunu çok rahat oynayabilirsin fakat 80'den sonrası lag olur oluyor mesela ben 96 ping vs alıyorum CS'de rekabetçi oynamak tam bir işkence oluyor.

Hangi ildesin ve hangi ilin sunucusuna 14 ping atıyorsun? Kendi şehrindeki sunucu ise 14 fazla. Örnek olarak Mersin'deyim ve Adana'ya 3 ping atıyorum.

Türknet,Millenicom,TürkTelekom,Süperonline
Hepsini kullandım en düşük pingi her zaman Türk Telekom verdi ama maalesef çok pahalı 3-5 ping için çok para vermeye gerek yok.

Kaç Mbps veriyorlar söyliyebilirmsin benim bulunduğum bölgede 96 Mbps veriyorlarda gerçekten bukadar verebilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…