14 Ping yüksek mi?

Kaç Mbps veriyorlar söyliyebilirmsin benim bulunduğum bölgede 96 Mbps veriyorlarda gerçekten bukadar verebilirler mi?

Benim paket hızım 100 Mbps. Fakat altyapım 80 Mbps'e kadar destekliyor. Hız testinde ethermet kablosu ile 74-75 Mbps alıyorum. Ama şu anda aşırı bir yavaşlama var. Dün gecede aynısı oldu. Millenicom aradım durumu bildirdim. Türk Telekom'un bölgenizde çalışması var o yüzden sorun yaşıyorsunuz dedi. Türk Telekom aradım gerçekten de çalışmaları varmış:) herkes evde olduğu için yoğunluk dolayısı ile bu yavaşlamanın olduğunu düşünüyorum. Henüz 2 gün oldu Millenicom'a geçeli. Yorum yapmak için erken olabilir ama ben çok memnunum şu anlık.

Benim paket hızım 100 Mbps. Fakat altyapım 80 Mbps'e kadar destekliyor. Hız testinde ethermet kablosu ile 74-75 Mbps alıyorum. Ama şu anda aşırı bir yavaşlama var. Dün gecede aynısı oldu. Millenicom aradım durumu bildirdim. Türk Telekom'un bölgenizde çalışması var o yüzden sorun yaşıyorsunuz dedi. Türk Telekom aradım gerçekten de çalışmaları varmış:) herkes evde olduğu için yoğunluk dolayısı ile bu yavaşlamanın olduğunu düşünüyorum. Henüz 2 gün oldu Millenicom'a geçeli. Yorum yapmak için erken olabilir ama ben çok memnunum şu anlık.

Merhabalar ben 1 ay önce Millenicom geçtim. Fakat son 1 haftadır akşam 6'dan 12-1'e kadar 7 olan pingim 50-60a download 50Mbit'den 10 Mbit düşüyor. Anladık yoğunluk var da ne bu rezalet böyle. Siz bu sorunu yaşıyor musunuz? Modeminiz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı