14 Pro Max almak mantıklı mı?

Bence de haklısınız hocam. Ben kendime bir telefona o kadar para vermeyi yediremem. Temel model s23 alırdım eğer üst segment telefon alacaksam. Daha da üstüne çıkmazdım.(fiyat olarak)

Elimde şu an Samsung M51 var.
Arkadaşım birkaç ay önce 14 Pro Max aldı ve aşırı hoşuma gitti özellikleri.
Sizce alınmalı mı?

Alınır. Ama Amerika'da falan çok daha ucuz. Neredeyse 2 kat ucuz oluyor. Ama Samsung'lar bozde daha ucuz Amerika'ya göre.

O kadar para verebilme imkanınız varsa alınır ama bana kalırsa 14 Pro daha güzel. Büyük sevmiyorum

Kesinlikle. Düz modeller boş, Pro Max çok büyük ama Pro mükemmel

iPhone almak yatırım yapmak gibi bir şey. Asla fiyatı düşmüyor ve sürekli artıyor. Aldığınız telefon 50K olsa belki birkaç ay sonra 52-53K oluyor. Kesinlikle alınır.

Elimde şu an Samsung M51 var.
Arkadaşım birkaç ay önce 14 Pro Max aldı ve aşırı hoşuma gitti özellikleri.
Sizce alınmalı mı?

M51 kulanmış biri olarak pil çok yakın değer verebilir ama aşırı iyi baktıysanız belki fark edersiniz işlem gücü çok farklı zaten kamera çok aşırı fark edecektir.

Öyle bir telefona o kadar para vermek istiyorsanız alınır ama ben S23 serisinden bir cihaz alıp paranızın cebinde kalmasını ve daha iyi bir cihaza sahip olmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…