Ucuz hocam, $1200 MSRP'li S23 Ultra 41 bine satılırken $1100 MSRP'li 14 PM 46 bine satılıyor, Zamzung yıllardır yapıyor bu güzelliği.Türkiye de Samsung daha ucuz değil.
Ucuz hocam, $1200 MSRP'li S23 Ultra 41 bine satılırken $1100 MSRP'li 14 PM 46 bine satılıyor, Zamzung yıllardır yapıyor bu güzelliği.Türkiye de Samsung daha ucuz değil.
Elimde şu an Samsung M51 var.
Arkadaşım birkaç ay önce 14 Pro Max aldı ve aşırı hoşuma gitti özellikleri.
Sizce alınmalı mı?
Ne anlamda değil?
Detaylı açıklar mısınız?
Konuyla alakası nedir? Cihaz Türkiye'den alınacaksa Samsung daha ucuz, ben Türkiye üzerindeki fiyatlara göre konuşuyorum.Türkiye de Samsung ve Apple cihazları yurt dışına göre daha ucuza mı alıyoruz?
Buna ben de katılıyorum. Şuan 13 kullanmaktayım ve kardeşimde 14 pro max var. Pro max gerçekten hantal ve ağır. Ama pro boyut olarak çok ideal (13 ile aynı ekran büyüklüğünden yola çıktım kullanımda elde tutuşu daha benzerdir). Tabii herkesin kendi zevkidir benim açımdan öyle geldi.O kadar para verebilme imkanınız varsa alınır ama bana kalırsa 14 Pro daha güzel. Büyük sevmiyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.