14 Pro Max için A kalite ekran 120Hz verebilir mi?

Hocam iPhone'da pro serilerinin para eden kısmı kamera ve ekran kalitesi zaten. Ekranı yan sanayi olacaksa Pro almanızın da anlamı yok bence. Temiz olsun alt model olsun daha iyi, yan sanayi ekranla kullanmanızı önermem. Diğer hocalarımızın dediği gibi standart performansını gösterse de garantisi yok, 6 aya elinde kalabilir çünkü yan sanayinin güvenilirliğini bilmiyoruz.

@keremes.1 Hem üyelerin düşüncelerini öğrenmek için konu açmışsınız, hem de söyledikleri düşüncelere karşı savunma yapıyorsunuz. Madem A kalite çok çok kötü değil alın. Gördüğüm kadarıyla telefonu öneren yok. Ona rağmen alacağınızı belirtip 1 günlük sürenin olduğunu söylemişsiniz. Belirttiğiniz bir fiyatta yok. En azından ona göre kesin alınır-alınmaz denebilirdi.

Yenilenmiş telefon alınmaz, hele böyle "A Kalite" tarzı tabirler kullanan parçalarla yenilemeden geçirilen telefon hiç alınmaz. Eğer bir telefon herhangi bir parça değişikliği görecekse bile orijinal servisinde görmeli. Hangi kritik araba parçasını, hangi kritik bilgisayar parçasını değiştirirken yan sanayi parça kullanıyoruz?

Merhaba arkadaşlar, bir tane telefon var: A kalite ekranlı iPhone 14 Pro Max. Face ID falan çalışıyormuş, bilinmeyen parça uyarısı yokmuş, sadece "ekran tanınmadı" uyarısı varmış. Hz testi yapıldığında arada 120 Hz çıktığı görülüyor. Satıcı, telefonun çok akıcı olduğunu ve orijinal ekrandan farkı olmadığını söylüyor, video falan da attı. Ama ben 120 Hz ve 60 Hz konusunda biraz takıntılıyım. Hareket ayarlarından kare hızını sınırlandırma seçeneğini açıp kapatarak denemesini söyledim, biraz fark olduğunu söyledi. A kalite ekran 120 Hz destekliyor mu? Çünkü testlere ve söylenenlere bakarsak destekliyor gibi görünüyor ama tam bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, alınır mı?
Ekran, kamera gibi telefonu aldıran etmenlerin orijinal olması gerekiyor hocam. 14 Pro Max’in diğer aynı fiyat bandındaki iPhone’lara en büyük artılarından biri de ekran zaten onu da yan sanayi almayın. Başka 14 Pro Max mi yok? Hiç bakmaya bile gitmeyin o ilana derim.

@keremes.1 hem üyelerin düşüncelerini öğrenmek için konu açmışsınız, hem de söyledikleri düşüncelere karşı savunma yapıyorsunuz. Madem a kalite çok çok kötü değil alın. Gördüğüm kadarıyla telefonu öneren yok. Ona rağmen alacağınızı belirtip 1 günlük sürenin olduğunu söylemişsiniz. Belirttiğiniz bir fiyatta yok. En azından ona göre kesin alınır-alınmaz denebilirdi.

Hocam karşı savunma yapmadım, herkesin fikri benim için değerli. Sadece hayatının hatasını yaparsın yorumuna karşılık o kadar önemli bir mevzu değil hocam yorumunu yapmıştım. Telefonu almaktan vazgeçtim hem. Teşekkürler tekrardan.

Arkadaşlar bugün inceledim telefonu sizin de dediğiniz gibi kesinlikle alınmaması lazım, hele 120 Hz telefona 60 Hz taktılarsa daha da büyük bir zulüm oluyor bu, teşekkürler yorumlarınız için konu kapanmıştır.

Hocam karşı savunma yapmadım, herkesin fikri benim için değerli. Sadece hayatının hatasını yaparsın yorumuna karşılık o kadar önemli bir mevzu değil hocam yorumunu yapmıştım. Telefonu almaktan vazgeçtim hem. Teşekkürler tekrardan.

Arkadaşlar bugün inceledim telefonu sizin de dediğiniz gibi kesinlikle alınmaması lazım, hele 120 Hz telefona 60 Hz taktılarsa daha da büyük bir zulüm oluyor bu, teşekkürler yorumlarınız için konu kapanmıştır.
Evet o mesajın bende bir tık abartı olduğunu düşünüyorum. Umarım temiz bir tane bulursunuz.

Buyurun hocam videolardan kırpabildiklerim bunlar:

Ekranın çerçeve oranı gayet iyi genel renk kaliteside çok çakmıyor parlaklığı aç kapa yaptırın yukarı aşağı yukarı aşağı ve satıcıdan siyah renkleri olan bir video açmasını isteyin eğer siyahlar açık bir renkte görünüyorsa panel kötüdür LCD paneldir. Eğer siyahlar telefonun ekranı kapalı gibi zifiri siyahsa OLED kaliteli ekrandır. (Konu kapanmış)

Ekranın çerçeve oranı gayet iyi genel renk kaliteside çok çakmıyor parlaklığı aç kapa yaptırın yukarı aşağı yukarı aşağı ve satıcıdan siyah renkleri olan bir video açmasını isteyin eğer siyahlar açık bir renkte görünüyorsa panel kötüdür LCD paneldir. Eğer siyahlar telefonun ekranı kapalı gibi zifiri siyahsa OLED kaliteli ekrandır.

Hocam telefonu elime aldım zaten dokununca yeşil yeşil bir şeyler çıkıyordu ve 60Hz 50Hz seviyesindeydi anladım kalitesiz olduğunu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı