14 Pro Max vs S23 Ultra

Ben 14 Pro öneririm. Pro Max ve Ultra çok büyük ve ağır olduğu için uzun kullanımda sıkıntı çıkartıyor.
Hocam ne gibi sıkıntı çıkartıyor? Bende tam tersi max modelleri tercih ediyorum. Büyük ekran bana göre her zaman daha iyi.

Bu arada hava olsun diye alıp almaman önemli değil ama S23 Ultra'nın 40 bin liralık bir telefon olduğunu dışarıdan bakan kimse anlamaz.
Örneğin ben S22 kullanıyorum millet 6 7 bin liralık A30 falan sanıyor.
Yani İphone cihazlar biraz daha ben buradayım diyor.
Hocam ne gibi sıkıntı çıkartıyor? Bende tam tersi max modelleri tercih ediyorum. Büyük ekran bana göre her zaman daha iyi.
Ağır olduğu için tek el tutuşta serçe parmak ağrısı, yamulması gibi sıkıntılar çıkartıyor hocam.
Ayrıca büyük ekran olduğu için tek el kullanması da çok zor.

Gereksiz özellik barındırmaz ama standart haline gelen özelliklerin de çoğunu barındırmaz.
Diğer markalar 240Hz-QHD ekran koyarken Apple 60Hz-FHD ekran koyar. Rakipleri 120w adaptör koyar, Apple'da adaptörü çıkarıp git parayla al der. Her şey yazılım değil.

Hocam ne gibi sıkıntı çıkartıyor? Bende tam tersi Max modelleri tercih ediyorum. Büyük ekran bana göre her zaman daha iyi.

Fikrinize saygı duyuyorum ama ağır olduğu için el ağrıması yapabilir ya da ekran büyük olduğu için göz ağrıması yapabilir.

Düşününce gerçekten ağrı yapıyor ve bazı durumlarda tek elle kullanmak cidden zor oluyor.
İşte hocam onun sebebi ekranın büyük olması, daha da ağırlaştırıyor telefonu.

Ekran konusunda katılıyorum 60 Hz ekranı kullanmamaları lazım ama adaptör konusunda katılmıyorum. En büyük rakibi Samsung'da kutulara adaptör koymuyor.

Evet hocam haklısınız. Ben sadece iyi yönlerini söyledim.

Bu kadar kapalı ve kısıtlı işletim sistemi bir zahmet kusursuza yakın çalışsın Bu fiyata 14 Pro Max aslında tercih edilebilir ancak S23 Ultra'da paranızın karşılığını verecek QHD ekran gibi özellikler mevcut. Lakin iPhone 14 Pro Max'ta çok başarılı bir model.

Burada seçim biraz Android ile iOS tercihine bağlı. Özgürlük istiyorsanız Android'i tercih edebilirsiniz, kısıtlı ancak kısıtlı olmasının yanı sıra doğal olarak sistem kusursuz çalıştığı için iOS'da güzeldir. 14 PM gerçekten ağır bir cihaz bu arada, bilginiz olsun.

Infinix: Amatörler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…