Kullanıcı311
Kilopat
- Makaleler
- 2
Ben 14 Pro öneririm. Pro Max ve Ultra çok büyük ve ağır olduğu için uzun kullanımda sıkıntı çıkartıyor.
Haklısınız hocam. Pro Max serisini gereksiz görüyorum.
Ben 14 Pro öneririm. Pro Max ve Ultra çok büyük ve ağır olduğu için uzun kullanımda sıkıntı çıkartıyor.
Hocam ne gibi sıkıntı çıkartıyor? Bende tam tersi max modelleri tercih ediyorum. Büyük ekran bana göre her zaman daha iyi.Ben 14 Pro öneririm. Pro Max ve Ultra çok büyük ve ağır olduğu için uzun kullanımda sıkıntı çıkartıyor.
Ağır olduğu için tek el tutuşta serçe parmak ağrısı, yamulması gibi sıkıntılar çıkartıyor hocam.Hocam ne gibi sıkıntı çıkartıyor? Bende tam tersi max modelleri tercih ediyorum. Büyük ekran bana göre her zaman daha iyi.
Düşününce gerçekten ağrı yapıyor ve bazı durumlarda tek elle kullanmak cidden zor oluyor.Ağır olduğu için tek el tutuşta serçe parmak ağrısı, yamulması gibi sıkıntılar çıkartıyor hocam.
Ayrıca büyük ekran olduğu için tek el kullanması da çok zor.
Gereksiz özellik barındırmaz ama standart haline gelen özelliklerin de çoğunu barındırmaz.Çoğu kulanıcılar IPhone'u sadece iOS diye veya hava olsun diye kullanıyor. Apple cihazları titizlikle, güvenli yapılır, 14 PM'nin işlemcisi daha güçlü, gereksiz özellikler barındırmaz (8k veya 34559843690W hızlı şarj gibi) ve yazılımı daha kararlı (sizin dediğiniz). Bir de güvenilir servisleri var. Apple'ciyim demiyorum ben özür kaynaklı olan Android seviyorum ama tabii ki iPhone (her zaman değil) daha iyidir.
Hocam ne gibi sıkıntı çıkartıyor? Bende tam tersi Max modelleri tercih ediyorum. Büyük ekran bana göre her zaman daha iyi.
İşte hocam onun sebebi ekranın büyük olması, daha da ağırlaştırıyor telefonu.Düşününce gerçekten ağrı yapıyor ve bazı durumlarda tek elle kullanmak cidden zor oluyor.
Ekran konusunda katılıyorum 60 Hz ekranı kullanmamaları lazım ama adaptör konusunda katılmıyorum. En büyük rakibi Samsung'da kutulara adaptör koymuyor.Gereksiz özellik barındırmaz ama standart haline gelen özelliklerin de çoğunu barındırmaz.
Diğer markalar 240Hz-QHD ekran koyarken Apple 60Hz-FHD ekran koyar. Rakipleri 120w adaptör koyar, Apple'da adaptörü çıkarıp git parayla al der. Her şey yazılım değil.
Gereksiz özellik barındırmaz ama standart haline gelen özelliklerin de çoğunu barındırmaz.
Diğer markalar 240HZ-QHD ekran koyarken Apple 60HZ-FHD ekran koyar. Rakipleri 120W adaptör koyar, Apple'da adaptörü çıkarıp git parayla al der. Her şey yazılım değil.
İşte hocam onun sebebi ekranın büyük olması, daha da ağırlaştırıyor telefonu.
Ekran konusunda katılıyorum 60 Hz ekranı kullanmamaları lazım ama adaptör konusunda katılmıyorum. En büyük rakibi Samsung'da kutulara adaptör koymuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.