14 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçilir mi?

zcanlenz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller, halihazırda iPhone 14 Pro Max kullanıcısıyım ve bataryası yüzünden yakın zamanda değiştirmek istiyorum. Sizce 14 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçmek doğru bir karar olur mu? İyi düşünerek almak istiyorum, sonuçta yüklü bir miktar.

Öncelikle herkese iyi sosyaller, halihazırda iPhone 14 Pro Max kullanıcısıyım ve bataryası yüzünden yakın zamanda değiştirmek istiyorum. Sizce 14 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçmek doğru bir karar olur mu? İyi düşünerek almak istiyorum, sonuçta yüklü bir miktar.

Hocam bataryasını değiştirseniz iyi gider hala öyle çok performans gerektiren işler yapmıyosanız fazla değmez bence.

14 Pro Max halen güçlü bir telefon. Uçuk bir fiyatla 17 Pro Max'e geçme konusu tartışmalı. Arkadaşın da dediği gibi üst düzey işlerle uğraşmıyoranız 14 Pro Max sizi uzun süre götürecek bir teleon.

Öncelikle herkese iyi Sosyaller, halihazırda iPhone 14 Pro Max kullanıcısıyım ve bataryası yüzünden yakın zamanda değiştirmek istiyorum. Sizce 14 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçmek doğru bir karar olur mu? İyi düşünerek almak istiyorum, sonuçta yüklü bir miktar.

İyi Sosyaller, bir 14 Pro kullanıcısı olarak ben de 17 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Size de tavsiyem geçmeniz yönünde olacaktır. Evet arada yüklü bir miktar var ancak telefonunuzun pil sağlığı %83'e düşmüş ve en geç 6 aya pil değişimi isteyecek durumda. Bu nesilde büyük farklar olduğunu düşünüyorum, özellikle kamerada fotoğraf ve videoyu aktif olarak kullanıyorsanız geçtiğinize değecektir.
Maddi açıdan da baktığınızda 14 Pro Max, her geçen sene değer kaybeden bir model olacak şu durumdan sonra. O sebepten bütçeniz varken geçerseniz 3-4 sene daha kafanız rahat olur.

Şimdi baktım %83 pil sağlığı varmış telefonda. Sizin dediğiniz gibi yapacağım yüksek ihtimal teşekkürler.

83% aslında iyi bir değer 80%in altına indiğinde değişin bence ama böyle 2 gün falan aralıksız kullanmanız gerekiyorsa mesaj arama vs. değiştirin geçin 17 pm geçmek değmez şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı