14 Pro'dan 15 Pro Max'e geçilir mi?

A Schumacher

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 14 Pro 128 GB modeli var. 15 Pro Max'e geçsem mi titanyum kasa hoşuma gitti. Eğer alırsam 14 Pro'yu iş telefonu olarak kullanmak istiyorum gerek var mı 15 Pro Max yükseltmesi yapmaya çalışma alanım inşaat olduğu için telefon sürekli düşüyor ciziliyor 15 Pro Max alırsam çift telefon kullanacağım.

Zenginseniz olabilir. Onun dışında mantıksız.

Halihazırda param var zora girmeden alabilirim fakat cok ufak tefek şeyler varsa seneye yükseltirim o yüzden sormuştum değer mi diye elimdekini satıp alsam muhtemelen alırdım ama 2. telefon olarak kullanacağım için bir danışmak istedim.

iPhone 15 dayanıksız gibi söylentiler var, doğruluğunu bilmiyorum. Bence değiştirmeyin, elinizdeki telefon güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iPhone 15 dayanıksız gibi söylentiler var, doğruluğunu bilmiyorum. Bence değiştirmeyin, elinizdeki telefon güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bunu gördüm birazcık tedirgin etti büyük meblalar veriyoruz elbette düşüyor telefon o yüzden emin olamadım.

Halihazırda param var zora girmeden alabilirim fakat cok ufak tefek şeyler varsa seneye yükseltirim o yüzden sormuştum değer mi diye elimdekini satıp alsam muhtemelen alırdım ama 2. telefon olarak kullanacağım için bir danışmak istedim.
Bence değmez hocam. Her ne kadar param olsa bile ben geçmezdim yani .

14'ünüz Pro cihaz olmasaydı geçin derdim fakat mantıksız. Ama amacınız model atlamaksa geçin tabii ki TR'de fiyatlar sabit durmadığı aldığın an kar tabii ki ancak titanyum kasanın kapsız kullanımda leke bırakması, cam kasanın dayanıksız olması ısınması gibi bir sürü problemi var son güncelleme ile çözdüler gerçi o sorunu ama. Bana kalırsa 14 Pro devam 15 hazır bir cihaz değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı