15 Pro Max'den 16 Pro Max'e geçilir mi?

Noxe3812

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: Coolermaster TD-500 Mesh
MBO: MSI X570 GAMING EDGE WIFI
CPU: AMD Ryzen™ 9 3900X , @ 4.5GHz
CPU Cooler: Corsair H150i Elite Capellix
RAM: Corsair Vengeance Pro 64GB (4x16GB) DDR4 @ 3600MHz
GPU: EVGA FTW3 GAMIN ULTRA RTX 3080
PSU: Corsair RM 750W 80+ Gold
SSD: Samsung 1TB 870 QVO SATA 3.0
M.2 SSD : Samsung 1TB 970 EVO PLUS NVMe
M.2 SSD : Samsung 1TB 980 PRO
Display: Samsung Odyssey OLED G9
Meslek
Graphic Designer
Arkadaşlar selam, iPhone 16 serisi tanitildi ve yenilikleri genel olarak begendim. Yine de birkaç kisinin fikrini almak istedim.

Şu an elimde 15 Pro Max var. Sizce bunu 16 Pro Max'e yukseltmeli miyim?

Apple Intelligence'nin TR'de olmayacağı bilgisi geziyor ortalıkta onun dışında elinizdeki telefon en üst sürüm ve 120 Hz. Gerek olmayacaktır.
Almanya’da yasiyorum, buraya da gelip gelmeyeceğine dair bilgi bulamadim. Sizin bir bilginiz var mi?

Bu yıl AB ülkelerine gelmeyecekmiş. 2025'te sonuç değişebilir, genelde yeni getirilen Beta özellikler birkaç yılda tamamıyla kullanıma açık oluyor. Almanya'da herhangi bir kampanya var ise 16 Pro Max'e geçiş yapabilirsiniz.

Bu yıl AB ülkelerine gelmeyecekmiş. 2025'te sonuç değişebilir, genelde yeni getirilen Beta özellikler birkaç yılda tamamıyla kullanıma açık oluyor. Almanya'da herhangi bir kampanya var ise 16 Pro Max'e geçiş yapabilirsiniz.
Tesekkur ederim. Vaat edilen bir sey ile yola cikmak yerine vaat yerine getirildiginde alacagim sanirim. Cunku begendigim yeniliklerden birisi de AI in aktif bir sekilde kullanilabilir olmasiydi.

Apple AI'nin sadece İngilizce olarak kullanılabileceğini okumuştum bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum. Günlük kullanımda hiçbir fark olmayacaktır fakat derseniz ben App Store için çıkan oyunları oynayacağım daha iyi grafikler istiyorum ya da kamera için çıkan özellikler beni çok etkiledi tabii ki alabilirsiniz ama günlük kullanım için saçma olacaktır.

Apple AI'nin sadece İngilizce olarak kullanılabileceğini okumuştum bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum. Günlük kullanımda hiçbir fark olmayacaktır fakat derseniz ben App Store için çıkan oyunları oynayacağım daha iyi grafikler istiyorum ya da kamera için çıkan özellikler beni çok etkiledi tabii ki alabilirsiniz ama günlük kullanım için saçma olacaktır.
Ingilizce veya Almanca olmasi yeterli aslinda. Oyun hic oynamam telefonda. Kamerada Almanya sitesinde 10x optic zoom yaziyor ama USA sitesindeki kiyaslamada 5x diyor. Bu konuyla ilgili bir bilgi var mi?

İngilizce veya Almanca olmasi yeterli aslinda. Oyun hiç oynamam telefonda. Kamerada Almanya sitesinde 10X optic Zoom yaziyor ama USA sitesindeki kiyaslamada 5X diyor. Bu konuyla ilgili bir bilgi var mi?

TR sitesinde yazan tam olarak bu
  • 5 kat optik yakınlaştırma, 2 kat optik uzaklaştırma; 10 kat optik Zoom aralığı.
  • 25 kata kadar dijital Zoom.
AI içinse AI sitesinde yazan şey "bu yıl içinde İngilizce (ABD) dilinde beta sürümüyle sizinle." buradan çıkardığım sonuç ülke değiştirmeden dil değişikliği ile kullanılabilecek olması.

Düzeltme apple destek ile gorustugumde tam olarak bunu soylediler “Bu bulunduğunuz bölgeye bağlı bir özellik olduğu için dil değişikliğiyle bu işlemi sağlayamazsınız maalesef. 🥺

TR sitesinde yazan tam olarak bu
  • 5 kat optik yakınlaştırma, 2 kat optik uzaklaştırma; 10 kat optik Zoom aralığı.
  • 25 kata kadar dijital Zoom.
AI içinse AI sitesinde yazan şey "bu yıl içinde İngilizce (ABD) dilinde beta sürümüyle sizinle." buradan çıkardığım sonuç ülke değiştirmeden dil değişikliği ile kullanılabilecek olması.

Düzeltme apple destek ile gorustugumde tam olarak bunu soylediler “Bu bulunduğunuz bölgeye bağlı bir özellik olduğu için dil değişikliğiyle bu işlemi sağlayamazsınız maalesef. 🥺
10 kat aralik, tamamdir simdi anladim. Tesekkur ederim! AI icin Avrupa birliginden onay almalari gerekecek, bekleyecegiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı