14 yaş, 1.51 boyda ağırlık kaldırılmalı mı?

Buraya yazması kolay hocam. Konuştuklarınızın kaynağını verin.

Dediğinde haklısın abi. Ama geliştirmiyor dediğine katılmıyorum. Onun dışında o besinlerin boya ya da kasa gitmesi konusunda çok haklısın abi. Bunu da göz önünde bulunduracağım.

Dediğinde haklısın abi.
Burada insanlara "abi, kardeşim" diye yaklaşmanızı önermiyorum hocam, saçma saçma tipler çıkabiliyor bazen.

@Emperor1 Bu arada hala sizin kaynak göstermenizi bekliyorum hocam.

hayır yuksek ağırlıklarla çalışırsa zarar ufak başlayıp yukselcek boyua da katkısı olur

hayır yuksek ağırlıklarla çalışırsa zarar ufak başlayıp yukselcek boyua da katkısı olur
Bak güzel kardeşim, seni raporlamaktan yoruldum artık, mesajlarını gördükçe de oturduğum yerde geriliyorum. Madem mesaj yazıyorsun, şu mesajları ya düzgün yaz, ya da yazma.

Bak güzel kardeşim, seni raporlamaktan yoruldum artık, mesajlarını gördükçe de oturduğum yerde geriliyorum. Madem mesaj yazıyorsun, şu mesajları ya düzgün yaz, ya da yazma.

Ya bak cihen misin nesin yeter artık bırak peşimi kardeşim sana ne zararım var yahu isteğin gibi raporla umurumda değilsin karışma sen takipten de çık yoksa kısıtlarım ve senin başına bela olurum Technopat'ta.

Şöyle 5-6. sınıf çocuklar tarafından tehdit edilmeye bayılıyorum.

Bu arada eğer benim ismimi yazıyorsan baş harfini büyük yazacaksın. Terbiyeni koru, ailem senin gibiler saygısızlık etsin diye koymadılar o ismi bana.

Son düzenleme:
Boş verin bence ben kararımı verdim devam edeceğim olduğu gibi daha fazla tartışmayın boş boş uzuyor konu kendinizi düşük gösteriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…