14 yaş 1.90 boy

• Konuyu başlatan 156318
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 29.221

156318

Kilopat
Makaleler
5
Merhaba. Boyum gerçekten beni çok rahatsız ediyor. Uzamak istemiyorum. Uzun boyluyum diye okulda alay ediyorlar. Uzamamı durdurmak için ne yapabilirim?

Merhaba. Boyum gerçekten beni çok rahatsız ediyor. Uzamak istemiyorum. Uzun boyluyum diye okulda alay ediyorlar. Uzamamı durdurmak için ne yapabilirim?
Vücudunu zorla durmadan uzamanı engeller spora git agırlık yap. makarna vb. ye nedenı kıloya gıdecegı vücudunda dengeyi sağla.

Uzamanı durdurmak çok çok zor olur bence bunun yerine vücut çalışırsan çok daha iyi olur. Hem 1.90 boy hem biraz kalıp ile hiç rahatsız edici bir görüntü olmaz daha kudretli bir görünüşün olur. Bir düşünsene 1.90 boyun var ve ayrıca kaslı birisisin bırak senle dalga geçmeyi överler bile.

Yapacağın tek şey beklemek, sabretmek. 2-3 sene iyiki boyum uzun diyeceksin. Zayıfsan vücüt geliştirme yap sonrasında daha tutan olmaz seni bak gör keşke benim de boyum 1.85-1.90 olsaydı.

Fiziğini kullanıp basketbol oynarsan aklını kullanırsan çok büyük faydasını görürsün hele ki Türkiye'de basketbol altyapı adımları atılmışken bu yaşta girsen ileride NBA kadar yolun açılır. Cedi bile NBA'da oynuyor sende gidersin merak etme. Şimdi gelelim senin için sorun olan bizim için bulunamayan uzun boy konusuna, ileride sporcu olmak istemedin diyelim yeteneğin yok yada sevmedin, boyunun uzun olmasının ekmeğini çok yersin kolluk kuvvetlerine girme imkanın %100 artar, kızlar uzun seviyor kafana takma 18 yaşına kadar 2 metre olursun yada olmazsın fazla uzamaz ailede uzun varsa genetiktir yoksa yaradan tarafından verilen veli nimettir. O boy bende olsa şuan NBA yolundaydım ama boy yok işte bu spor fizik istiyor şans istiyor bu yüzden futbol candır ciğerdir.

Bence basketbol ile ilgilen. O boy ile bir de ilgin olsun yeteneğin olsun faydalanırsın.

Uzun boylu olduğu için şikayet eden birisini ilk defa görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…