Evet normal.
Bende 1.87 falanım sanırım. Genetik faktörler. Gerçi herkes uzun hemen hemen nasıl bir genetik faktörse artık.Arkadaşlar herkese iyi günler. Hemen konuya gireceğim. Yaşım 14 ve 1.82'yim. Normal mi?
Hocam neye göre direkt normal dediniz? Zararı olacağını sanmıyorum ama bir doktora gitsen fena olmaz bence.
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Evet doğru söylüyorsunuz herkeste öyle garip olan şu büyüklerimden uzun olmam bian boy attım ben bide zayıflasam hemen boyuma veriyorum kilomu.Bende 1.87 falanım sanırım. Genetik faktörler. Gerçi herkes uzun hemen hemen nasıl bir genetik faktörse artık.
Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. Ya uzunuz diyebilirim ailede kısa yok bi annem var oda 1.69-73 arasında bişey babamda benim gibi dedem amcaların uzundur ve bendr onlardan uzunumMaşallahınız var. Ama fazla uzunsunuz diğer aile üyeleri de böyle mi?
Eki Görüntüle 2488556
Akrabalrında uzunsa veya uzun birkaç kişi varsa sorun yok bizim sınıfta 1.95 çocuk var o na normal demişler seninkide normaldirArkadaşlar herkese iyi günler. Hemen konuya gireceğim. Yaşım 14 ve 1.82'yim. Normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.