14 yaş için iş önerisi

Berkayarda

Decapat
Katılım
14 Ağustos 2021
Mesajlar
369
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet önerilerinizi bekliyorum.
Eğer çalışma derslerine odaklan falan demeyin enflasyon yüzünden mecbur çalışmam lazım aslında anne ve babamın maaş yetiyordu ama maalesef babam ayrıldılar 6500 kira veriyoruz babam 12000 maaş annem asgari ücret yetiyordu ama maalesef artık çalışmam lazım ve okul sonrası iş değil çünkü okulu da bıraktım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılıma girişme herkes yazılımcı oldu çalışacağın yaşlara gelene kadar çoktan yazılım alanındaki açık son bulur. Andrew tate izle milyoner ol en iyisi.
 
Evet kesinlikle berberciler çok fena para kazanıyorlar her bir kişiden 50 TL aldığını düşünsene hiç yokta günde 200'den fazla kişi geliyor hesap et fena para kesinlikle berberde çalış öğren.

Ağam 50 TL tıraş kalmadı artık bazı bölgeler 150 100 TL istiyor sadece saç kesime sen düşün ben kücükken babam benı keşke berber koysaydı diyorum.
 
Dostum aklın varsa biraz daha büyüdüğün zaman ya da hatta şimdiden öğretirlerse, kaynakçıda iş bul, Türkiye de de iyi ödüyorlar ve Avrupa da talep var bu iş için.

Olmaz bence 14 yasında almazlar.

Yazılıma girişme herkes yazılımcı oldu çalışacağın yaşlara gelene kadar çoktan yazılım alanındaki açık son bulur. Andrew tate izle milyoner ol en iyisi.

Evet yazılım merak var ama onun için şu durumları düzeltmem lazım yoksa 3D model gibi freelance işleri düşündüm en az 2500$ kazaniliyor ve web site yapma benim bir tandik var 150k parası var Microsoft Apple gibi yerlerin yapıyor çok para adamın bir tane lambosu var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı