14 yaş için iş önerisi

Miktar vermeyeyim ama asgarinin altında el altından verirler muhtemelen. Yine de çalış. Zamanla işi öğrendiğince artar.

Anladım peki belki de memlekette tanıdık bir sürü iş yeri var emlakcidan çilingir kadar arastiriyim en iyisi konuya yardım eden herkese teşekkür ederim.
 
Keşke kökten bırakmayıp okulu, meslek lisesinde çıraklığa geçseydin, sanayide çalışır mesleği öğrenirsin. İşin tikirinda olursa ileride 2 katını alırsın berber'in vs. Şu restoran vs. Öneren arkadaşlar ne kafayla restoran diyor anlamıyorum.
 
Keşke kökten bırakmayıp okulu, meslek lisesinde çıraklığa geçseydin, sanayide çalışır mesleği öğrenirsin. İşin tikirinda olursa ileride 2 katını alırsın berber'in vs. şu restoran vs. öneren arkadaşlar ne kafayla restoran diyor anlamıyorum.
Kökten bırakmadım sadece devamsızlık yazılıyor ve annemin biraz birikim var 300k belki de memlekette ev alabiliriz orada evler ucuz https://www.sahibinden.com/ilan/eml...an-izzetpasada-satilik-daire-1079353708/detay böyle belki ev almayı söyleyeceğim orada elektrik su tesisat işleri var eğer gelirse iş ayarla0rız dedi peki gitmeli miyim yoksa Tekirdağ iş aramalıyım Elazığ da sanayi iş var ama zorlayıcı iş belki 16 yaşından sonra gitmeyi düşünüyorum hangisini yapmaüm lazım çünkü kirada yakla0şıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı