14 yaş için iş önerisi

Mert_o7

Hectopat
Daha fazla  
14 yaşımdayım babamla sürekli para konusunda kavga falan ediyorum sinirlendi en son yazın işe başla dedi. Ben de ilk başta sinirlendim de bilgisayar toplamak istiyordum zaten iyi olur diye düşünüyorum. Kendim iş bulacağım babama kalırsa sanayiye girerim ve ağır iş yapabilecek bir insan değilim. Boylu poslu yapılı değilim gücüm falan yok. Arkadasımda ise giricekmis (kız) belki beraber çalışırız. Toplamak istediğim PC 35bin TL 15bin TL ailem ödeyecek bana kaldı 20bin TL. İyi para kazandıran bir iş öneriniz var mıdır?

14 yaşımdayım babamla sürekli para konusunda kavga falan ediyorum sinirlendi en son yazın işe başla dedi. Ben de ilk başta sinirlendim de bilgisayar toplamak istiyordum zaten iyi olur diye düşünüyorum. Kendim iş bulacağım babama kalırsa sanayiye girerim ve ağır iş yapabilecek bir insan değilim. Boylu poslu yapılı değilim gücüm falan yok. Arkadasımda ise giricekmis (kız) belki beraber çalışırız. Toplamak istediğim PC 35bin TL 15bin TL ailem ödeyecek bana kaldı 20bin TL. İyi para kazandıran bir iş öneriniz var mıdır?

Bayilik yapan yerlerde yaşından dolayı seni çalıştırmazlar. Örneğin Burger King, köfteci Yusuf vs.
mümkünse tanıdığın birisinin yanında çalışmaya bak, garsonculuk yapabilirim diyorsan yap.

Berberde yer süpürebilirsin ama çok para getirmez günde 50tl civarı alırsın ve belki berber saçını ücretsiz falan kesebilir.

Pek bir şey gelmedi aklıma.

1

15k veriyorlarsa git 15k ya sistem topla.

Küçük Cafe veya kıraathanelerde çaycılık yapabilirsin. Kuaförlük sanayide çıraklık vesaire yapıp bir yandan para kazanıp bir yandanda iş öğrenebilirsin kendine önemki bir yatırım yapmış olursun. Tavsiyem zaanat işlerine yoğunlaşman aldığın paradan önce ileride bu işi yapabilir misin ona bak o işi yapmasan bile bilmen çok iyi bir yatırımdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı