14 yaş için kart önerisi

Dev Goblin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. 14 yasindayim, yarın inşaata başlıyorum. Günlük yevmiyeleri falan karta atıp para biriktirecegim. Arada Trendyol, Amazon vs. yerlerden alışveriş yapacağım. CS'de kasa açacağım. Bunun gibi şeyler için kullanacağım hangi kartı seçeyim? Papara'yi bıliyorum sadece onda da en son sorunlar olmuştu sanirim, tam hatırlamıyorum. Bana genel bilgi verir misiniz? Başka kartlar da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi akşamlar. 14 yasindayim, yarın inşaata başlıyorum. Günlük yevmiyeleri falan karta atıp para biriktirecegim. Arada Trendyol, Amazon vs. yerlerden alışveriş yapacağım. CS'de kasa açacağım. Bunun gibi şeyler için kullanacağım hangi kartı seçeyim? Papara'yi bıliyorum sadece onda da en son sorunlar olmuştu sanirim, tam hatırlamıyorum. Bana genel bilgi verir misiniz? Başka kartlar da önerebilirsiniz.
Merhaba hocam,

18 yaş altı kişiler için buna bende dahil olmak üzere en iyi alternatif İş Bankası İlk İmza hesabı olacaktır, size özel olarak banka hesabı, banka kartı veriyorlar aileniz harici kimseye EFT/Havale yapamıyorsunuz (şubeden ailenizin ibanlarını tanımlatmanız gerekmektedir.) fakat Nays uygulamasına parayı aktararak bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Anne veya baba ile en yakınınızda ki İş Bankası şubesine giderek hesabınızı açabilirsiniz fakat anne veya baba ayrı ise çocuğun velayeti kimdeyse o veli ile gidilmesi gerekmektedir.

Konu dışı ama 18 yaş altı nasıl inşaatta çalışabiliyorsunuz ya?

Kart olarak Papara öneririm. Tosla falan boşver en iyisi paparadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı