14 yaş PR'ları ortalama mı?

Verdiğin sayılara göre üst vücut ve alt vücut arasında çok absürt bir seviye farkı var. Squatta yeterince derin indiğine emin misin?

Hocam inebildiğim kadar inmeye çalışıyorum belimi dik tutuyorum inerken bacaklarla kaldırıyorum full bir de daha bench pr denemesi atmadım en son 2,5 hafta önce denemiştim sonraki göğüs günü denerim.

Spora başlayalı 1.5-2 ay oldu.
Bench preste 55.
Squad'da 95.
Chest preste 20.
Shoulder presste de 17,5 yapıyorum. İlerlemem iyi mi?
Shoulder ve chest presstekiler set ağırlığım diğer 2'si pr.

100 ile nizami 3 tekrar attım

Squatta egolifting yapıyorsan eğer inebildiğin kadarı zaten çeyrek tekrar olur dostum. Paralel olacak kadar ya da ATG şeklinde yapabiliyorsan eğer squatta cidden iyisin seviyene göre.

Squatta egolifting yapıyorsan eğer inebildiğin kadarı zaten çeyrek tekrar olur dostum. Paralel olacak kadar ya da atg şeklinde yapabiliyorsan eğer squatta cidden iyisin seviyene göre.

Hocam ağırlıksız olarak paralel yapıyorum ağırlıklara aynısı yapıyorum yeni ağırlık denerken de yanımda hoca oluyor form yanlışsa söylüyor bana ama paralel yapmaya çalışıyorum hocaya göre de paralel oluyormuş.

Hareket formlarını video alabilirsin. Normalde fark etmediğin şeyleri videodan fark edebilirsin, inan çok yardımı olur. Spora ilk başladığımda squatları çeyrek atıp atıp 90-100kg yapmaya başlamıştım 2 ay içinde. Video çekince fark ettim ne kadar rezil olduğumu, ağırlığı 60-65kglere kadar düşürünce derinliği düzeltebilmiştim. Yanlış anlama beni belki de gerçekten squatta çok güçlüsündür, genetik olarak yatkınsındır ama ağırlıklarına ve sürene bakınca zor göründü gözüme, biraz da kendimi gördüm.

Hocam 80 kiloyum şu an 5 kilo verdim videoyu şimdi bir abiyle izledik 3 tekrar attım ya birinde sadece tam eğilmişim sonraki bacak günü düzgün bir video çekip foruma atarim belki sizde yorumlarsınız set olarak derinlik olarak 80i sette atabiliyorum onda sorun yok ,ben sadece sınırımı görmek istiyorum ya.

Spora başlayalı 1.5-2 ay oldu.
Bench preste 55.
Squad'da 95.
Chest preste 20.
Shoulder presste de 17,5 yapıyorum. İlerlemem iyi mi?
Shoulder ve chest presstekiler set ağırlığım diğer 2'si pr.

Daha harekette ustalaşmadan 1rm denemek biraz saçma gibi. Hareketleri sık sık yaparak ustalaş ağırlıkların artsın daha sonra 1rm denersin. Şu an yapıcağın 1rm denemeleri zamanını çalıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…