14 yaş spor için ek bir takviye gıda lazım mı?

Vücudumun kaldırabileceğini düşünüyorum fakat yine de aile doktoruna sormalıyım sanırım.
Supplement kullanımına başlamadan önce vücuttaki değerlerinizi ölçtürmelisiniz zaten. Herkesin vücudu supplement kullanmayı kaldırmayabilir.

Sanırım spora yeni başlayan arkadaşlarda oluyor bu. Hiçbir ek takviye kullanmadan da spor ya da vücut yapılıyor gayet.

Kan vermek vesaire gerekiyordu sanırım tam emin değilim. Sormanız daha iyi olacaktır.

Ne söylemeliyim kan değerlerimin ölçülmesini mi istiyorum diyeyim?
Sanırım spora yeni başlayan arkadaşlarda oluyor bu. Hiçbir ek takviye kullanmadan da spor ya da vücut yapılıyor gayet.

Bilmediğimden soruyorum o kadar fazla görüyorum ki internette daha hızlı ve daha iyi olur diye düşündüm.

Ne söylemeliyim kan değerlerimin ölçülmesini mi istiyorum diyeyim?

Bilmediğimden soruyorum o kadar fazla görüyorum ki internette daha hızlı ve daha iyi olur diye düşündüm.
Öncelikle supplementler sizin gözünüzü boyamasın. Onlar sadece vitamin gibi size yardımcı olurlar ve gelişiminize çok az da olsa katkı verirler.

Sağlık ocağına gidip sporcu gıdaları kullanacağınızı ve kullanmaya elverişli misiniz diye test yaptırmak istediğinizi söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…