14 yaş spor için ek bir takviye gıda lazım mı?

Vücudumun kaldırabileceğini düşünüyorum fakat yine de aile doktoruna sormalıyım sanırım.
Supplement kullanımına başlamadan önce vücuttaki değerlerinizi ölçtürmelisiniz zaten. Herkesin vücudu supplement kullanmayı kaldırmayabilir.

22 yaşındayım 4 ay boyunca calisthenics yapmıştım. spor öncesi 1 muz yiyip, 1 kupa (330ml) filtre kahve içtiğimde enerji patlaması yaşıyordum. 18 yaşında bu ikisi sana oldukça yeter gibime geliyor sporu yapan herkes pre workout almıyor. siz de onlar olmadan yapabilirsiniz bence.
Sanırım spora yeni başlayan arkadaşlarda oluyor bu. Hiçbir ek takviye kullanmadan da spor ya da vücut yapılıyor gayet.

Kan vermek vesaire gerekiyordu sanırım tam emin değilim. Sormanız daha iyi olacaktır.

Ne söylemeliyim kan değerlerimin ölçülmesini mi istiyorum diyeyim?
Sanırım spora yeni başlayan arkadaşlarda oluyor bu. Hiçbir ek takviye kullanmadan da spor ya da vücut yapılıyor gayet.

Bilmediğimden soruyorum o kadar fazla görüyorum ki internette daha hızlı ve daha iyi olur diye düşündüm.

tabi canım ben dersler sonrası oluşan yorgunluğu atmak için kahve içiyordum. bir de yağ yakımını hızlandırdığını duymuştum.

Ne söylemeliyim kan değerlerimin ölçülmesini mi istiyorum diyeyim?

Bilmediğimden soruyorum o kadar fazla görüyorum ki internette daha hızlı ve daha iyi olur diye düşündüm.
Öncelikle supplementler sizin gözünüzü boyamasın. Onlar sadece vitamin gibi size yardımcı olurlar ve gelişiminize çok az da olsa katkı verirler.

Sağlık ocağına gidip sporcu gıdaları kullanacağınızı ve kullanmaya elverişli misiniz diye test yaptırmak istediğinizi söyleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı