14 yaşında 1.50 boy normal mi?

Senin kesinlikle endokrine gitmen lazım kötü anlamda falan demiyorum bende lise 2'nin sonunda o boydaydım yazın genotropin ilacına başladım 3ay Total kullandım 158 civarına geldim yine uzun değilim fakat hormon üretiminde bir sorun varsa uzayamazsın ben ilacı 2 ay kullandım 1 ay stokta olmadığından kullanamadım uzamam direkt durdu mesela yani hormon çok büyük etken doktora görünürsen iyi edersin

peki hocam cok teşekkür ederim

Ben lise 2min başında 153 tüm şu an 11'e gidiyorum 170 oldu 1 senede ve hala uzuyorum

Gerçeği ben 1 sene geç başladım 2009 luyum

Siz kaçlısınız.
bende 2009luyum

hocam aradan 1 yıl gecmis doktora görünmedim ama suanda 160im dahada uzarim gibime geliyor

hocam aradan 1 yıl gecmis doktora görünmedim ama suanda 160im dahada uzarim gibime geliyor

Son düzenleme:
Bende 2009LUYUm

Hocam aradan 1 yıl gecmis doktora görünmedim ama şu anda 160'im daha da uzarim gibime geliyor

Hocam aradan 1 yıl gecmis doktora görünmedim ama şu anda 160'im daha da uzarim gibime geliyor

Bende ilaca devam ediyorum 167 civarındayım uzarım gibime geliyor yanlış bir bakıs acısı endokrine gitmelisin. Kaybedeceğin en fazla bir gün oljur

Bende ilaca devam ediyorum 167 civarındayım uzarım gibime geliyor yanlış bir bakıs acısı endokrine gitmelisin. Kaybedeceğin en fazla bir gün oljur
haklisiniz hocam ama yurtta kaldigim icin pek vaktim olmuyor acikcasi. ailemde sürekli olarak uzarsin dedigi icin gidemiyorum maalesef fakat yinede gitmeye calisacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…