14 yaşında 1.72 birisinin 6 aydır uzamaması normal mi?

feanorr1

Femtopat
Daha fazla  
14.5 yaşındayım boyum 172 ve 6 aydır uzamadım. Baba boyu 172 anne boyu 162 daha uzamaz mıyım?

14.5 yaşındayım boyum 172 ve 6 aydır uzamadım. Baba boyu 172 anne boyu 162 daha uzamaz mıyım?
Valla benim boyum 8.sınıfta iken 163 dü şuan 11.sınıfa gidiyorum boyum 167. Sadece 4 cm boy attım ve babamın boyu 180 annemin boyu 160 yani sülale kısa değil fakat dayılarım geç yaşta bir anda boy atmış o yüzden boyum yavaş uzuyor. Birde ben 3 senede 4 cm boy attım sen 6 aydır uzamıyorum diye üzülüyorsun Yani demek istediğim eğer sülalede dayıların falan uzunsa illaki onlara çekersin ve illaki uzarsın yaşın daha küçük hatta bu genlere göre boyun uzun bile ama ne kadar boy atarsın bilemiyorum.

Bir tane 2 metre dayım var hocam ama diğerleri 175 felan

Bir tane 2 metre dayım var hocam ama diğerleri 175 felan
daha bu yaşta olmana rağmen babanla ve dayınla aynı boyda sayılırsın. Büyük ihtimal 2 metre olan dayına çekmezsin ama boyun tahminimce rahat 180 i geçer ama 1.85-1.90 olur mu bilemem.

Daha bu yaşta olmana rağmen babanla ve dayınla aynı boyda sayılırsın. Büyük ihtimal 2 metre olan dayına çekmezsin ama boyun tahminimce rahat 180'i geçer ama 1.85-1.90 olur mu bilemem.

Yok 3 metre olacak boy sans isi kimse bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…