büyük ihtimalle 4-5 cm daha uzar ve durur hocam genetiğe bakıyor bu işler14.5 yaşındayım boyum 172 ve 6 aydır uzamadım. Baba boyu 172 anne boyu 162 daha uzamaz mıyım?
Valla benim boyum 8.sınıfta iken 163 dü şuan 11.sınıfa gidiyorum boyum 167. Sadece 4 cm boy attım ve babamın boyu 180 annemin boyu 160 yani sülale kısa değil fakat dayılarım geç yaşta bir anda boy atmış o yüzden boyum yavaş uzuyor. Birde ben 3 senede 4 cm boy attım sen 6 aydır uzamıyorum diye üzülüyorsun14.5 yaşındayım boyum 172 ve 6 aydır uzamadım. Baba boyu 172 anne boyu 162 daha uzamaz mıyım?
Bir tane 2 metre dayım var hocam ama diğerleri 175 felanValla benim boyum 8.sınıfta iken 163 dü şuan 11.sınıfa gidiyorum boyum 167. Sadece 4 cm boy attım ve babamın boyu 180 annemin boyu 160 yani sülale kısa değil fakat dayılarım geç yaşta bir anda boy atmış o yüzden boyum yavaş uzuyor. Birde ben 3 senede 4 cm boy attım sen 6 aydır uzamıyorum diye üzülüyorsunYani demek istediğim eğer sülalede dayıların falan uzunsa illaki onlara çekersin ve illaki uzarsın yaşın daha küçük hatta bu genlere göre boyun uzun bile ama ne kadar boy atarsın bilemiyorum.
daha bu yaşta olmana rağmen babanla ve dayınla aynı boyda sayılırsın. Büyük ihtimal 2 metre olan dayına çekmezsin ama boyun tahminimce rahat 180 i geçer ama 1.85-1.90 olur mu bilemem.Bir tane 2 metre dayım var hocam ama diğerleri 175 felan
Daha bu yaşta olmana rağmen babanla ve dayınla aynı boyda sayılırsın. Büyük ihtimal 2 metre olan dayına çekmezsin ama boyun tahminimce rahat 180'i geçer ama 1.85-1.90 olur mu bilemem.
Büyük ihtimalle 4-5 cm daha uzar ve durur hocam genetiğe bakıyor bu işler.
evet şans işi fakat sülaledeki kişilerin boyundan az çok tahmin edebilirsin ne kadar olacağını.Yok 3 metre olacak boy sans isi kimse bilemez.
180 olabilir hatta gecebilirsin bu yaşta babanı geçtiğine göre.14.5 yaşındayım boyum 172 ve 6 aydır uzamadım. Baba boyu 172 anne boyu 162 daha uzamaz mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.