Biriktir. Veya bir şey lazımsa al.Ders demezseniz sevinirim. Bir sürü kitabim var ve derslerim saglam gibi.
Sizce dolar mi altin mi yoksa gta v oynayacak kardesime gtx 960 miDolar ya da altına yatırım yapabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Elimde 1200 TL, 50 dolar, 20 euro, 1 gram altın var.
Vucut gelistirmeHocam hobiniz ne ise ona yönelin. Şahsen kaligrafi ve hat üzerine çalışmayı düşünüyorum.
Ya da biriktirin.
Hocam 1000 tl için vücüt geliştirme olmaz. Tek seferlik alıp kullanabileceğiniz şeylere yönelin. Ya da biriktirin. Size kalmış bir durum.Vucut gelistirme
Vucut gelistirmeye zaten baslayali 1 yil oldu evde kullanmalik 10 kg dumbell onerebilir misiniz?Hocam 1000 tl için vücüt geliştirme olmaz. Tek seferlik alıp kullanabileceğiniz şeylere yönelin. Ya da biriktirin. Size kalmış bir durum.
Kardeşini sevindirebilirsin.Sizce dolar mi altin mi yoksa gta v oynayacak kardesime gtx 960 mi
Vucut gelistirme
Vücut geliştirme hakkında detaylı bilgim yok, bilgili arkadaşlar yardımcı olsun.Vucut gelistirmeye zaten baslayali 1 yil oldu evde kullanmalik 10 kg dumbell onerebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.