Bahsettiğiniz hem güçlü, kaslı ve atletik vücuda sadece gym yoluyla ulaşılmıyor kolay kolay ben bunu diyorum. Hantallaştırıyor, istersen 210kg bench at fark etmez. İçi dolu veya boş derken şunu demek istiyorum; kasılarak ağırlık kaldırarak yaptığın vücut ile aktiflik, seri hareket, patlayıcı kuvvet ve dayanıklılık, kondisyon üzerine yaptığım vücut arasında dağlar kadar fark var. Ha ben yeter ki çok yüksek ağırlık kaldırayım, milleti hayran bırakayım veya kolumu 40cm vb yapayım derseniz devam edin. Kendinizi çuvaldan başka bir şeye benzetmezsiniz. Bunu konuda sporcular üzerinden de örnek verebilirim isterseniz. Herkes vücut vücut demiş, daha iyi ışık, poz ve açı ile daha iyi görüntüler elde edilebilir fakat buyurun bakalım işinizi görür umarım arnold abiler, gereksiz kas yığını olmayan sağlıklı bir vücut.
İçi boş kas ne demek ya
calisthenicsle yapınca içi dolu mu oluyor? Vücut herhalde ağırlıkla yapınca "AA bu ağırlıkmış boş kas yapayım bari" falan diyor. Bu kadar kulaktan dolma bilgilerle bu kadar kendinden emin az görülür. Harbiden de türünün tek örneği. Dayak attığım kol omuz gösteren kişiler dediğin spora 3 ay önce başlamış 13-14 yaşında adamlar mı? Kavga konusunu açan da olmadı zaten dövüşmeyi bilmeyen biri tabii dayak yer bunun kasla ne alakası var? Kondisyon demişsin ağırlık çalışırken aynı zamanda kondisyon da çalışılmıyor mu?