14 yaşında 45-50 cm zıplamak iyi mi?

Ahmetbeyss

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 09 doğumluyum 270 cm civarı potaya smaç basabiliyorum boyum 170 iyi mi sizce? 1 metre zıplamak için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bir şey soracağım; Nasıl smaç basabiliyorsun? Ben 60 cm zıplıyorum 175 boyum var (13 yaş :D) Ama potaya smaç basacak kadar yetişemiyorum.

Kanka bir şey soracağım; nasıl smaç basabiliyorsun? Ben 60 cm zıplıyorum 175 boyum var (14 yaş eheh :D) ama potaya smaç basacak kadar yetişemiyorum.

Ellerim büyük ondan sanırım :)

Kanka bir şey soracağım; nasıl smaç basabiliyorsun? Ben 60 cm zıplıyorum 175 boyum var (13 yaş :D) ama potaya smaç basacak kadar yetişemiyorum.

Genetikle alakalı durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bir şey soracağım; nasıl smaç basabiliyorsun? Ben 60 cm zıplıyorum 175 boyum var (14 yaş eheh :D) ama potaya smaç basacak kadar yetişemiyorum.

Benim boyda 174 yaklaşık 1.1 metre zıplayabiliyorum 270 Cm'lik potaya smaç basabiliyorum ama spor salonundaki 3.05m sanırsam onun sadece filesine dokunabiliyorum.

Bende aynı ama 1.1 m zıplayamazsın zıplasaydın dokunabilirdin rahat potaya 305'lik bir daha bak derim.

Yani her zaman zıplayamıyorum tabii rekorum o kadar.

Pota boyları standart değil miydi? O zaman benim gittiğim 3.05m olabilir. Kaç senedir basket oynuyorsun?

Yok bazı potalar daha alçak oluyor mesela bazı sitelerin bahçesinde 2.7 sanırım ama spor salonunda 3.05 (emin değilim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı