14 yaşında creatin alınır mı?

dht'nin ne olduğu ve neden saç döktüğü ile ilgili mekanizmaları anlatan düzgün bir makale görmedim. Bu dediğinizi makale veya makaleyi okuyup özetleyen birinin videosu ile desteklerseniz sevinirim.

Dht'nin ne olduğu ve neden saç döktüğü ile ilgili mekanizmaları anlatan düzgün bir makale görmedim. Bu dediğinizi makale veya makaleyi okuyup özetleyen birinin videosu ile desteklerseniz sevinirim.

Bir videoyu PC de olduğum zaman atarım ve saç makalesini o zamana kadar ağır sağlamın kreatin hakkında her şey videosunu izleyebilirsiniz ya da Evrim Ağacı'nın 20 soruda kreatin yazısını okuyabilirsiniz.

Bir videoyu PC de olduğum zaman atarım ve saç makalesini o zamana kadar ağır sağlamın kreatin hakkında her şey videosunu izleyebilirsiniz ya da Evrim Ağacı'nın 20 soruda kreatin yazısını okuyabilirsiniz.
Eğer 15 soruda kreatin yazısından bahsediyorsanız bahsettikleri 6 çalışmayı da okudum. Sadece 60. çalışmada kretinin kellik ile ilgisini gördüm. O çalışmada da DHT önemli ölçüde artmıyor, yani kellikle alakası yok denmiş ancak kellik ile ilgili tek mekanizma DHT değildir.

Bol bol yemek yesene kardeşim. Sen podyum sporcusu değilsin. Düzgün yemeğini ye ve sporunu yap. Bu ne Whey veya Kreatin merakıdır anlamıyorum.

Kreatin ile ilişkisi olan kısım dht.

Bol bol yemek yesene kardeşim. Sen podyum sporcusu değilsin. Düzgün yemeğini ye ve sporunu yap. Bu ne whey veya kreatin merakıdır anlamıyorum.

Ne alaka? Podyum yapanlar ile.

Son düzenleme:
Alakası yok bunu anca kreatini kullanmayan biri yazar.
Protein tozu, Kreatin vs. bırak kullanmayı elime almam. Kimseye de tavsiye etmem. Bütçem müsaade ettikçe de yemeklerle her çeşit proteini, vitamini almaya çalışırım. Önüme bakarım.

Bırak kullanmayı elime almam. Kimseye de tavsiye etmem. Bütçem müsaade ettikçe de yemeklerle her çeşit proteini, vitamini almaya çalışırım.

Kreatini protein ya da vitamin zannediyorsun.
Kas gelişimi için 5-8 gram kreatin gerekiyor ekstra, bu çiğ olarak 2kg et ediyor ve monohidrata göre etki süresi daha uzun ve sindirimi daha zor.

Kreatini protein ya da vitamin zannediyorsun.
Kas gelişimi için 5-8 gram kreatin gerekiyor ekstra, bu çiğ olarak 2kg et ediyor ve monohidrata göre etki süresi daha uzun ve sindirimi daha zor.
Zannetmiyorum. İhtiyacım olmadığını belirtiyorum. Balık, yoğurt yiyorum. Sarımsak, soğan yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…