14 yaşında creatin alınır mı?

Evet 1 ölçek (5 gr) yeterli olur. Soracağınız başka bir soru yoksa çözüldü işaretlerseniz çok sevinirim. :)
Tamam çok teşekkür ederim bende şüpelendim acaba içsem mi içme senmi diye sağolun:)

Tamam çok teşekkür ederim bende şüpelendim acaba içsem mi içme senmi diye sağolun:)

Evet 1 ölçek (5 gr) yeterli olur. Soracağınız başka bir soru yoksa çözüldü işaretlerseniz çok sevinirim. :)
2 şey soracağım/1:hafta sonları kahvaltı yapıyorumda kahvaltıdan öncemi kahvaltıdan sonra mı içeyim?/2:hafta içi 8:30 da okula gidiyorum 4 de geliyorum 8de mi içiyim?okuldan gelincemi içiyim? Yoksa akşam sporda öncemi/sonramı? İçiyim?

2 şey soracağım/1:hafta sonları kahvaltı yapıyorumda kahvaltıdan öncemi kahvaltıdan sonra mı içeyim?/2:hafta içi 8:30 da okula gidiyorum 4 de geliyorum 8de mi içiyim?okuldan gelincemi içiyim? Yoksa akşam sporda öncemi/sonramı? İçiyim?

Son düzenleme:

Hocam ne zaman içtiğin fark etmez çok istediğin saatte iç

4
Hocam ne zaman içtiğin fark etmez çok istediğin saatte iç
5 gündür kullanıyorum bir şey fark ettim uykum çok fazla geliyor, uykum var ama yatma isteğim gelmiyor nedense geç yatmak istiyorum hissi geliyor. sabah ise ölü ruh gibi kalkıyorum gözlerimde bir basınç oluşuyor neden acaba biliyosan söylermisin... (Okul var 9:00)

4

5 gündür kullanıyorum bir şey fark ettim uykum çok fazla geliyor, uykum var ama yatma isteğim gelmiyor nedense geç yatmak istiyorum hissi geliyor. sabah ise ölü ruh gibi kalkıyorum gözlerimde bir basınç oluşuyor neden acaba biliyosan söylermisin... (Okul var 9:00)
Psikolojik bir şeydir kreatinden olmaz

Ben bunu 1 ay kullanacağım 1 ay sonunda bırakacağım bırakınca bir zararı olur mu? Hani vücüt alıştığı için diyorum.

Vücudun alışması ile alakası yok kreatin vücudunda üretin bir asit.
Eğer böbrek hastalığn.

O problemler yeterli miktarda su almazsan çok düşük bir ihtimalle olabilir ama o da genetikle alakalıdır muhtemelen. Yeterli suyunu içtiğin sürece hiçbir sıkıntı olmaz.

Yoksa ara vermeden kullanabilir +600ML su eklesib diyetine aminoasit türevi olduğu için su içmek önemli.
Böbreği yerindeyse sorun olmaz ve genetik saç dökğlmesi varsa kreatin fark etmez yine saçı dökülür kreatin dökmez.

Bir zararı olmaz zaten bir noktadan sonra etkisini kaybediyor vücut alışınca o yüzden 2 hafta ara verip tekrar kullansan daha iyi olur.

Bunun sebebi depolarım boşalması ara verdiğinde depolar boşalıyor boşa 3 hafta bekliyorsun tekrar.

4

5 gündür kullanıyorum bir şey fark ettim uykum çok fazla geliyor, uykum var ama yatma isteğim gelmiyor nedense geç yatmak istiyorum hissi geliyor. Sabah ise ölü ruh gibi kalkıyorum gözlerimde bir basınç oluşuyor neden acaba biliyorsan söyler misin?.. (okul var 9:00)

5 günde etki göstermez kreatin.
Psikolojik ve uyku yapmaz.

Alakasız olduğunu nereden biliyorsun?

Kanda artan dht ile saç folüküllerinde olan dht farklı olduğu için ayrıca 150 birimi geçmeli dht saç uzamasını engellemesi için ve bu yükleme yapılsa bile bu dereceye gelmiyor 25gram kullanıldığında bile.
Yükleme ile artan dht bir süre sonra eski değrrine dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı