14 yaşında creatin alınır mı?

Protein tozu, Kreatin vs. bırak kullanmayı elime almam. Kimseye de tavsiye etmem. Bütçem müsaade ettikçe de yemeklerle her çeşit proteini, vitamini almaya çalışırım. Önüme bakarım.
Sadece cahil değil üstüne inatçısın. Sana hazır bilgi veriliyor ve araştırmadan reddediyorsun. Bu bilgisizliğinin üstüne hadsizce bir de insanlara tavsiye vermeye çalışıyorsun. Niçin kimseye tavsiye etmezsin? İhtiyacın olan kreatini almak için kaç kilo et yemen lazım hiçbir fikrin yok.

Hadsiz. Sana mı soracağım. Kreatin sadece ette mi var? Yaşın kaç senin? İnternette her istediğini yazabileceğini mi sanıyorsun?

Baktım yazdıklarına, et harici sarımsak soğan yazıyor. Sarımsak soğanda mı var bu kreatin vitamini?
Günde 100 gr kreatin mi lazım sana? Yeşilliklerde bile var.

Öyle bir atlıyorsun ki tartışmanın ortasına gören kanunen Kreatin'i yasakladım zannedecek.

Kendin için kanunen yasaklamış gibi yazmışsın zaten. Yaz bakalım bana bir günlük diyet 6 gram kreatin içersin, bekliyorum.
Kendim için istediğimi söylerim. Kime soracağım? Kanımdaki kreatinin oranı da stabil. Neyin sporu seninki 6 gram kreatin lazım sana? Milli sporcu musun?

Alınması gereken değer 5 gram, 5 gramlık yaz bakalım.
Alınması gereken değer kiloya göre değişir. Sabit bir değer yoktur. İlave kreatin kullanmayı bırakıp kreatin ağırlıklı gıdalarla beslen sonra doktora gidip sor. Kafana göre bana şu kadar lazım diyemezsin. Ben doktor da değilim zaten. "Whey protein veya Kreatin kullanmadan spor yapılamaz" a karşıyım bu kadar. Git ne kullanıyorsan kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…