14 yaşında enerji içeceği içmek zararlı mı?

Ona bakarsanız 2 haftada 1 kez sigara içelim ya da alkol tüketelim her şey 1 kez olmazdan başlıyor işte.
İçmeyin.
Monster ve redbull gibi içecekler sigara gibi olsaydı emin olun satışı zaten 18 yaş altına açık olmazdı.

"Neden içersin ki" neden 70'lik muamelesi yaptınız ki? Enerji içeceği sadece

Doğru dediniz, sanki fare zehri içiyorsun ya. Günde 4 5 kere içen birisi değilki arkadaş. Haftada 1 kere 2 kere içiyorum demiş.

Dostum bu mantıkla ilerlersek 2 haftada bir bir şişe alkol tüketimindende bir şey olmaz.
Alkol ve enerji içeceği arasında çok fark var farkındaysanız.

Sanki sofra kurup rakı balık yapıyor girdiği triplere bak
Şaka falan bir yana düzenli hale getirmediğiniz sürece hiçbir şey olmaz. Düzenliden kastım haftada 1-2 kez değil de her gün içmek gibi. Monster'ın lite olanı var şeker oranı çok düşük onu dene istersen ama yine o da zararlı tatlandırıcılarla vs.

"Neden içersin ki" neden 70'lik muamelesi yaptınız ki? Enerji içeceği sadece
Bende diyorum ki bu yaşta o kadarlık şeye gerek yok. İlerde ufacık yorulamadan bile enerji içeceğinine bağımlı hale gelebilirler siz çocuğunuza 2 haftada 1 enerji içeceği alır mısınız?

Bu yaşta neden içersiniz anlamadım ki içmemek size kalmış.

Ama tavsiyem içmeyin.
Ne saçma bi yorum? Sen niye millete sosyalde yardım ediyorsun, sosyalde birilerine yardım etmek yerine kendini geliştirebilirsin? Zevk aldığın için yardım ediyorsun. Arkadaşta zevk aldığı için içiyor, yaşınız kaç?

Bir şey olan görmedim. Bir arkadaşım 12 yaşındayken arada günde 2-3 tane içtiği bile oluyordu. 10 yaşında da içen gördüm ama kimseye bir şey olduğunu görmedim. Arada bir içmekten zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…