Şu hayatınız boyunca kurallara uymuş gibi konuşuyorsunuz ya deliriyorum. Arkasında bağımlılık yapıyor demiyorsa bağımlılık yapan bir ürünle de karşılaştıramazsın.
Çok fazla gereksiz mesaj yazılmış. İçme arkadaşım. O 2 haftada 1 içiş gittikçe artar. 1 haftada 1 içmeye başlarsın. Sonra 2 günde bir . Hiç gerek yok .
Şu hayatınız boyunca kurallara uymuş gibi konuşuyorsunuz ya deliriyorum. Arkasında bağımlılık yapıyor demiyorsa bağımlılık yapan bir ürünle de karşılaştıramazsın.
Sen 13-14 yaşında çocuğuna enerji içeceği alır mısın? İlerde ufacık yorulmaya karşı hemen içmek isteyebilirler. Uymuş olabiliriz de seni alakadar etmez Tekrar söylüyorum katılmayabilirsin ama benim görüşüm bu şekilde yorumu konu sahibi yapsın.
Sen 13-14 yaşında çocuğuna enerji içeceği alır mısın? İleride ufacık yorulmaya karşı hemen içmek isteyebilirler. Uymuş olabiliriz de seni alakadar etmez tekrar söylüyorum katılmayabilirsin ama benim görüşüm bu şekilde yorumu konu sahibi yapsın.
Arkadaş 2 haftada 1 içilirse sıkıntı olur mu demiş. Bende bağımlılık yapmıyor. Onda yaparsa kendi sorunu, ayrıca bağımlılık yapıcı bir şey olsa satışı zaten kısıtlamalı olur.