14 yaşında fitness yaparken creatin kullanılır mı?

İctiygim kreatinin ölçegi 5 gr oldugunu belirtmiş suyla karistirarak ictim simdi.

İctiygim kreatinin ölçegi 5 gr oldugunu belirtmiş suyla karistirarak ictim simdi.
Tadi yoktu

Anladım hocam. Peki bunu aileme nasıl açıklayabilirim? Gizli mi kullanayım yoksa inanmaları için önlerine ne sunmam lazım? Açıkçası şuan kreatin alsam ailem fark etmez ama kullanırsam bilgileri olsun istiyorum.

Ben babamın bilgisinde içtim. Sıkıntı yok.

Ben babamın bilgisinde içtim. Sıkıntı yok.
Onun kreatini zaten.

Hocam günde kaç litre su içmek gerek sizce?

Onlarida yiyorum ama kaslarima su tasiyip daha da iyi antrenman yaparim

Boy 1.81 kilom 90

böbreklerim sağlıklı hiçbir kronik rahatsizligim yok sizin gibi yapicam bende.
Kullanabilirsin günlük minimum 3.5-4 litre su içmeni öneririm

Hocam o konuda benim de çok bir fikrim yok maalesef. Benim ailem bu tarz şeylerde bana güvendiği için gizli bir iş yapmama gerek kalmamıştı. Onların elinde olsa kullanmamı istemezler gerçi ama alışıyorlar bir yerden sonra. Ben sizin yerinizde olsam çevrede vücut geliştirmeyle uğraşan herhangi biri varsa onlardan tavsiye isteyerek ikna etmesini sağlayabilirsiniz ya da internette bunun detaylarına inen bir sürü video vardır, onları izleterek ikna etmeyi deneyebilirsiniz. Bunlar da olmazsa artık gizli gizli kullanıp fark etmelerini beklemek. Fark ettiklerinde bu zamana kadar bir şey olmadıysa zararsızdır gibi bir düşünceye girebilirler belki.

Hocam günde kaç litre su içmek gerek sizce?
Garanti olması için en az 3.5 litre içmeye çalışın hocam. Ben sizin yerinizde olsam günlük 4-4.5 litre içmeyi denerdim.

Hocam ben protein ocn marka aromalı kreatin aldımda. Ölçüsü 3 gr diyor. Az değil mi, 5 gr alsam sıkıntı olur mu?

Sağ olun hocam, iyi sosyaller.

Teşekkür ederim şuan akşam içtim ya maks şimdi yatana kadar 2 litre falan içerim sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…