14 yaşında fitness yapılır mı?

Esat hocam ilk başta bulk yapıp daha sonra cut mu yapacağım?

Esat hocam ilk başta bulk yapıp daha sonra cut mu yapacağım?
Cut yapana kadar ohoooo, sen temiz kilo al gerek bile kalmaz. Sen bulk yap, bu işin içine girdikten sonra ne zaman cut yapacağını kendin de anlayacaksın, bilgileneceksin. En az 2-3 yıl var derim ben, senin kütlene bağlı. Daha cut'u düşünme.

Çok teşekkür ederim yardımınız için hocam, 2023 başlarına doğru net bir karar alacağım şu an durum müsait değil. Başlayacağım zaman tekrar kapınızı çalabilirim iyi akşamlar.

14 Yaşındaki çocuk gelip bana laf etmiş hahaha boyu da 1.70 şu foruma T.C. Kimlik onayı getirin çoluk çocukla ugraşmayalım sayın adminler

İfadeler: AGI
Hadi bakalım geldi yine, doğum tarihini 1999 ayarlamış yaşı benden bile küçük, profil fotoğrafında ayak var kendini komik sanıyor, bütün mesajlarıma kahkaha atmış aklınca beni aşağılayacak, yazım kurallarını bilmiyor, RX 6600 ile 2K oyun oynanabileceğini sanıyor, 7000TL ekran kartı önerisine intel graphics kart almasını söylüyor, AMD ekran kartlarına çöp diyor, Steam'de arkadaş kasmaya çalışıyor.
@ETARSSS Sizce raporlayalım mı tartışalım mı hocam?

Doğrudan troll için geldiği çok belli hocam. Raporlayalım da çaresine yetkililer baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…