14 yaşında futbola başlanabilir mi?

FuseLyx

Centipat
Selamunaleyküm :D
Bir arkadaşımla birlikte, cuma günü camiinin üst katında, imam kendi kendine konuşurken, biz “artık beynimize çalışıyoruz çalışıyoruz, ders girmiyor, gelecekte halimiz ne olacak?” diye kara kara düşünüyorduk. Sonra arkadaşım dedi ki “ailem izin verse, bir futbol kulübüne kayıt olup meslek sahibi olurdum en azından” dedi. Hayalperest falan değiliz abim, ikimizde mükemmel oynuyoruz. Bende dedim aileni ikna ederiz falan, para sordum, 600 dedi. Ve bir de yaşımız biraz geçmiş dedi. Ümitsiz. Sizce 14 yaşında futbola başlanır mı ve 600 lirayı internetten bir iş falan yaparak bulabilir miyim?

Başlanılabilir ama Türkiye de futbolcu olmak çok ama çok zor. Ve ücretsiz kulüpler olması lazım benim yaşadığım şehirde var. Bulabilirsen kulüp hocalarıyla konuşup gidebilirsin ama tavsiyem futbol olmazsa diye bir b planın olması.

Başlanılabilir ama Türkiye de futbolcu olmak çok ama çok zor. Ve ücretsiz kulüpler olması lazım benim yaşadığım şehirde var. Bulabilirsen kulüp hocalarıyla konuşup gidebilirsin ama tavsiyem futbol olmazsa diye bir b planın olması.

Ders a planı. Futbol b planı. Senin dediğin C planı olacak 😂. Ama futbolu çok seviyorum. Galiba haklısınız, C planı'da bulmam lazım.

Bulursun, bi'onluk'ta makale yazarlığı, Photoshop gibi işler var. Ayrıca geçmemiş.

Hadi inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı