İbrain
Hectopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming Nvidia GeForce GTX 1650 4GB
 CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Stok Soğutucu
 Anakart: MSI A320M PRO-VH
 RAM: Kingston Fury Beast 16 GB DDR4 2666 MHz
 SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2
 Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow
 PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler
 Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD
 Klavye: MSI Vigor GK30
 Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
 Kulaklık: JBL Tune 500BT
 Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD
- Meslek
- Öğrenci
14 yaşındayım, 70 kiloyum biliyorum. Çok fazla ben 55 kiloya kadar düşmek istiyorum. Kilo vermek için neler yapmam gerekiyor?
Kardeş öncelikle boyun ve genel kemik yapının önemi var yani mesela 1 65 boyundaysan normaldir
Eğer gerçekten kendini çok kilolu hissediyorsan her gün bir kere (Sabah veya akşam olabilir) şınav ve mekik çekmeye çalış. Önce bir kere yapıp kendine bir sınır belirle daha sonra fazlasını yapabileceğini hissedersen bile günde 1 ya da 2'şer tane arttırarak her gün düzenli bir şekilde bunları yapmanı öneririm.
Ve bence asla ama asla yediğinden kısma abur cubur yememeye çalış öğünlerini atlama
Ben senden biraz daha küçükken bu şekilde 8 kilo verdim daha sonra bunu yapmaya devam edersen kilo alsan bile bu kilo sağlıklı bir kilo olmuş olur.

Yok gözüksede çok takmam zaten birisi dalga geçmediği sürece, neyse arkadaşın sorusuna cevap vereyim. Diyetisyene başvurabilirsiniz, ya da internette güvenilir olan diyetleri uygulayabilirsiniz, ben sık sık Fast food yiyen birisiyim ama kilo almıyorum nedense. Memnunum bundan
 Yok gözüksede çok takmam zaten birisi dalga geçmediği sürece, neyse arkadaşın sorusuna cevap vereyim. Diyetisyene başvurabilirsiniz, ya da internette güvenilir olan diyetleri uygulayabilirsiniz, ben sık sık Fast food yiyen birisiyim ama kilo almıyorum nedense. Memnunum bundan